Live stream fotball | Fotball på TV | Live streaming leverandører

Vi har samlet de største tilbyderne av live fotball som viser kamper fra de store europeiske og internasjonale ligaene, internasjonale kamper og mye mer... Tilbyderne har forskjellige rettigheter til ligaene. Se nedenfor hvilken ligaer de forskjellige tilbyderne viser kamper fra.

Tilbyderne har forskjellige rettigheter til ligaene. Se hvilke ligaer de forskjellige tilbyderne viser kamper fra nedenfor.

Unibet live streaming

Se live fotball hos Unibet : Hos Unibet kan du streame fotball fra spanske La Liga, tyske 1. Bundesliga, nederlandske Eredivisie og mye mer.

Kvalitet : Bilde og lyd er god hos Unibet. Du får en perfekt opplevelse når du streamer fotball.

Pris : Det er gratis å se fotball hos Unibet med penger på kontoen.

Slik kommer du i gang:

 1. Gå til Unibet og opprett din gratis konto
 2. Klikk 'Unibet TV' i den øverste baren
 3. Velg din favorittkamp og se den live

Viaplay live streaming

Utvalg : Viaplay streamer live fra bl.a. Champions League og andre store internationale ligaer.

Kvalitet : God kvalitet med norsktalende kommentatorer.

Pris : Viaplay Sport kan kjøpes som månedsabonnement til 299 kr./md.

Slik kommer du i gang:

 1. Gå til Viaplay og velg 'Sport'
 2. Finn den ønskede kampen i listen
 3. Betal abonnementet og start kampen

TV2 Sumo live streaming

Utvalg : Premier League og Europa League

kvalitet : Høy kvalitet

Pris : 399,- for både Europa League og Premier League

Slik kommer du i gang:

 1. Gå til TV2 Sumo
 2. Opprett konto
 3. Se live fotball

EuroSport Player live streaming

utvalg : Eurosport Player streamer norske Eliteserien.

kvalitet : Høy

Pris : Koster 129,- per måned.

Slik kommer du i gang:

 1. Gå til Eurosport Player
 2. Opprett konto
 3. Se live fotball

NRK TV live streaming

Utvalg : Norgesmesterskapet i fotball

Kvalitet : Høy kvalitet

Pris : Gratis

Slik kommer du i gang:

 1. Gå til NRK.no
 2. Gå til Sport
 3. Se Fotball

Nordicbet live streaming

Se live fotball hos NordicBet : Hos NordicBet kan du streame fotball fra spanske La Liga, tyske 1. Bundesliga, nederlandske Eredivisie og mye mer.

Kvalitet : Både bilde og lyd er bra hos NordicBet, og du får streamet fotball i høy kvalitet.

Pris : Det er gratis å se fotball hos NordicBet, så lenge du har en aktiv konto.

Slik kommer du i gang:

 1. Gå til NordicBet og opprett konto
 2. Klikk
 3. Velg den kampen du ønsker å se

VGTV live streaming

Utvalg : Champions League-kvalifisering Europa League-kvalifisering

Kvalitet : Høy kvalitet

Pris : 75,-

Slik kommer du i gang:

 1. Gå til VGTV.no
 2. Gå til Sport
 3. Se Fotball

Live streaming av fotball på nett kan enkelt være gratis

Det har etter hvert blitt like normalt å live streame fotballkamper på nett som det er å se det på TV. I dag bestemmer vi selv hva vi ønsker å se og når vi ønsker å se det. Å kunne velge fritt uten at TV-distributørene bestemmer hva du skal se har blitt like normalt som å våkne opp om morgenen.

Det eneste vi i dag ikke kan velge når vi vil se det er sport. En fotballkamp blir spilt når den blir spilt, uten hensyn til om du har tid til det eller ikke.

Se fotball live på internett

Men ved å live streame kampene til ditt favorittlag trenger du ikke være hjemme foran TVen, du kan streame kampene uansett hvor du er i verden, om det er på en datamaskin, tablet eller på din telefon. Det eneste du trenger er internett, og selvsagt, en konto hos en streaming-tilbyder.

Det er flere måter å live streame fotballkamper på.

Du kan enten opprette en konto hos en av TV-distributørenes live streamingstjenester som ofte kan være svært dyre, men også ofte gir deg muligheter til å streame serier og filmer i tillegg. Men du kan også live streame både fotball, tennis og andre populære idretter via kontoen hos en bookmaker. Her vil du ha muligheten til å finne direkte streaming også av de mindre ligaene som de store TV-distributørene ikke prioriterer.

Vi har samlet de beste tilbyderne av live fotball, der du kan streame alt fra de mindre ligaene for de spesielt interesserte, til de store internasjonale og europeiske kampene – eller landslagene når de spiller.

Live streaming med Unibet

Unibet har siden år 2000 etablert seg som en av de aller største innenfor spill på nett, men i dag er Unibet mye mer enn bare en bookmaker, de er også en av de aller største innenfor live streaming av sport i verden.

Hos Unibet kan du live streame fotballkamper fra hele verden, og med Unibet vil du alltid ha kampene i Premier League, Serie A og Bundesliga lett tilgjengelig.

Du kan også se Lionel Messi og Antoine Griezmann i spanske La Liga der de to stjernene kjemper om den spanske ligatittelen. På Unibet kan du også live streame gigantmøtene mellom Barcelona og Real Madrid når de møtes i tradisjonsrike El Clasico, som kanskje er verdens største fotballkamp med millioner av seere over hele verden. Og du får det hele i HD-kvalitet. Det eneste du behøver for å se kampene er et disponibelt beløp på kontoen din.

Utenom fotball er det et stort utvalg i diverse idretter Unibet live streamer hver dag. Du kan blant annet live streame alle de største stjernene i tennis, når de kjemper om de fem store grand slam-turneringene hvert år. Alt i alt har du hundrevis av timer med sport å live streame hos Unibet, det eneste som setter en stopper er din egen fantasi.

Kos deg!