Zorya
vs
Bodø/Glimt

Se Conference League-kampen mellom Zorya og Bodø/Glimt med live stream

Bodø/Glimt er klar for sin siste gruppespillskamp i Conference League, når de gjester Zorya på bortebane torsdag kveld.

En lang tur, og Kjetil Knutsen er nok glad for at han allerede har sikret avansementet, med tanke på at det enda gjenstår en jobb med å sikre gullet i Eliteserien allerede på søndag.

Da skal Glimt møte Mjøndalen på bortebane, i en kamp der de behøver minst ett poeng for at det andre gullet på rad hjemme i Norge skal sikres.

Men det er noe å spille for også i dette oppgjøret, for med seier vil Glimt sørge for at de beholder førsteplassen i gruppen, og dermed holder Roma bak seg, som da må spille én utslagsrunde mer enn det GLimt må.

Roma møter CSKA Sofia på bortebane samtidig, i en kamp de nesten 100% garantert kommer til å vinne, så her er kun seier godt nok for Kjetil Knutsens menn.

Hvem vinner av Zorya og Bodø/Glimt?

Hjemmelaget har ingenting å spille for i dette oppgjøret, men er langt ifra noe dårlig fotballag. I hjemlig serie er de plassert på fjerdeplass, og har vunnet fem av de seks siste ligakampene.

Det er kun de tre klassisk beste lagene i Ukraina som er over dem på tabellen, nemlig Dnipro, Dynamo Kiev og Shakhtar Donetsk.

Glimt har nok et stort fokus på kampen mot Mjøndalen søndag, og bør ikke risikere å miste nøkkelspillere til det oppgjøret. Så vi vil nok se en del utskiftninger i laget, og jeg tror Kjetil Knutsen skal være fornøyd om de får med seg uavgjort.

Jeg tror Glimt går gjennom gruppespillet uten å tape, og at det ender 2-2.

Se opp for:

Allahyar Sayyadmanesh hos Zorya og Amahl Pellegrino hos Glimt.

TV og live stream

Har du lyst til å se denne kampen fra Champions League, så er det TV2 som har rettighetene i Norge, og kommer til å sende kampen på sine sportskanaler, og på strømmetjenesten TV2 Play.

Men du kan se mye annen fotball med live stream på nett. Les mer om hvordan du streamer fotball hos Unibet online nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Europa League ?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser