Wolverhampton Wanderers
vs
Manchester United

Se Wolverhampton mot Manchester United med live stream

Se Wolverhampton mot Manchester United med live stream

Det er klart for kvartfinaler i FA-cupen, og den største kampen av dem alle i helgens runde er Manchester Uniteds bortekamp mot Wolverhampton.

Med andre ord den tredje tøffe bortekampen på rad for de røde djvelene i FA-cupen. De to foregående rundene har endt med borteseire mot Arsenal og Chelsea.

For Wolverhampton sin del er det over femti år siden sist de løftet trofeet i FA-cupen, og de oransjekledde er selvsagt meget motivert for å slå United og komme ett skritt nærmere en ny cupfinale.

Hvordan ender Wolverhampton mot Manchester United?

Dette kommer til å bli et svært tett oppgjør. Det er to lag i relativt god form, til tross for at Manchester United tapte sin forrige ligakamp, 0-2 borte mot Arsenal.

Wolverhampton på sin side kommer fra et meget sterkt 1-1-resultat borte mot Chelsea, et resultat som også hjalp Manchester United i deres kamp om den viktige fjerdeplassen på Premier League-tabellen.

Se opp for

Wolverhamptons Jimenez har vært en av de største positive overraskelsene i England denne sesongen, og er en mann United-forsvaret bør se opp for.

Paul Pogba har fått en ny vår under Ole Gunnar Solskjær, og bidrar nå med både mål og målgivende på løpende bånd. Han skal Wolves passe seg for.

Hvordan ser du kampen med live stream?

Unibet har rettighetene til å sende alt av FA-cup i Norge denne sesongen, og kampen er tilgjengelig for alle deres kunder.

Nedenfor kan du lese mer om hvordan du får sett Wolverhampton mot Manchester United i Norge med live stream med Unibet.

Hvordan ser jeg FA-Cupen?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser