Kampprogram

Wolverhampton Wanderers
vs
Leeds

Se Premier League-kampen mellom Wolverhampton og Leeds med live stream

Det er ikke ofte det skjer, men denne uken er det klart for fredagskamp i Premier League, når Wolves tar imot Leeds hjemme på Molineux stadion i Wolverhampton.

Kampen er et oppgjør mellom et Wolverhampton som faktisk stadig kjemper om Champions League-spill neste sesong, men som med store sannsynligheter sikrer seg Europacup, og et Leeds-lag som kjemper mot nedrykk.

Etter 29 ligakamper er Wolverhampton plassert på syvendeplass, og det er kun fire poeng opp til Manchester United på femteplass. Arsenal er bare ett poeng over der igjen, men London-klubben har hele tre kamper til gode.

Leeds har hatt en klassisk tøff andresesong etter opprykket før forrige sesong, og sa farvel til genierklærte Marcelo Bielsa for få uker siden, og har nå ansatt amerikanske Jesse Marsch.

Marsch har gått gjennom Red Bull-systemet, og har trent både New York og Salzburg, før han tok over Leipzig før denne sesongen. Der gikk det bare en halv sesong før han fikk sparken før jul.

Nå skal han redde tradisjonsrike Leeds fra nedrykk fra Premier League, og det er en tøff oppgave som venter han på Molineux fredag kveld. Wolves slipper jo nærmest ikke inn mål.

Hvem vinner av Wolves og Leeds?

Wolves er ganske klare favoritter her. Det blir sjelden mye mål når Wolves spiller, men Leeds er det laget som har sluppet inn flest så langt i Premier League.

Så at Wolves skal klare å pirke inn mer enn ett, som er snittet deres per kamp, er greit sannsynlig. At Leeds skal score mer enn ett på et gnitent Wolves, det er mindre sannsynlig.

Jeg tror det ender 2-0.

Se opp for:

Raúl Jiménez hos Wolves og Patrick Bamford hos Leeds.

TV og live stream

Er du interessert i å få sett dette oppgjøret så er det TV 2 som har enerettigheter til Premier League i Norge. Kampen er derfor tilgjengelig på en av deres sportskanaler og på strømmetjenesten TV 2 Play.

Men du kan få sett mye annen fotball på nett med live stream, for eksempel hos Unibet. Les mer om hvordan du streamer fotball hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Premier League?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser