Kampprogram

Wolverhampton Wanderers
vs
Arsenal FC

Se Premier League-kampen mellom Wolves og Arsenal med live stream

Med full midtukerunde i Premier League er det nok av artige kamper å se på kveldene denne uken, ikke minst når Martin Ødegaard og hans Arsenal skal i aksjon borte mot Wolverhampton torsdag kveld.

Det er en kamp Arsenal bør vinne for å holde følge med de andre lagene som kjemper om den viktige fjerdeplassen, som gir Champions League-spill neste sesong.

Men Wolverhampton er langt ifra en walk in the park, spesielt ikke når de spiller på hjemmebane, der de nærmest ikke taper, eller slipper inn mål.

I de fire siste hjemmekampene har de kun sluppet inn ett mål, 0-1 mot Liverpool, mens den siste endte med 0-0 mot Chelsea.

Arsenal har 9-1 i målforskjell og tre poeng på sine siste to bortekamper, men tapte 1-2 hjemme mot Manchester City i den forrige Premier League-kampen.

Hvem vinner av Wolverhampton og Arsenal?

Arsenal er favoritter, men jeg er langt fra sikker på at de klarer å få hyll på byllen mot det som er Premier Leagues nest mest gnitne lag.

Da skal hvertfall Martin Ødegaard være i toppform, noe han er om dagen. Jeg synes dog det lukter uavgjort av denne kampen.

Jeg tror det ender 1-1.

Se opp for:

Pedro Neto hos Wolves og Martin Ødegaard hos Arsenal.

TV og live stream

Vil du se denne kampen fra Premier League så har du to valg, enten se den via liniær-tv hos TV 2, eller på deres strømmetjeneste TV 2 Play, da TV 2 har enerettigheter til turneringen i Norge.

Men du kan se mye annen god fotball hos Unibet, gratis. Les mer om hvordan du live streamer fotball hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Premier League?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser