Wolfsburg
vs
Eintracht Frankfurt

Se Bundesliga-kampen mellom Wolfsburg og Eintracht Frankfurt med live stream

Bundesiga-kampene kommer som perler på en snor for tiden, og fire dager etter at de sist spilte kamp skal Wolfsburg og Eintracht Frankfurt ut på gressmatten igjen, denne gangen mot hverandre.

De to klubbene kommer fra to artige oppgjør på tirsdag, der Wolfsburg har mest positivt å ta med seg. For med 4-1 borte mot toppklubben Bayer Leverkusen kunne Wolfsburg glede seg over tre poeng igjen, etter tapet for Borussia Dortmund forrige helg.

For Eintracht Frankfurt fortsatte nedturen tirsdag, selv om det absolutt kunne endt enda verre. Eintracht ledet nemlig kampen mot Freiburg to ganger, før gjestene snudde til 2-3, heldigvis kom Timothy Chandler til unsetning, og reddet ett poeng like før slutt.

Dermed har Wolfsburg befestet seg på sjetteplassen i Bundesliga, og ser ut til å kunne ta en viktig Europacup-plass neste sesong.

For Eintracht Frankfurt ser det fortsatt mørkt ut, og nå er det bare fem poeng ned til Fortuna Dusseldorf på kvalifiseringsplassen. Det er syv poeng ned til Werder Bremen på direkte nedrykk.

De to klubbene møttes for første gang denne sesongen tilbake i november, da endte det med en komfortabel 2-0-seier til bortelaget.

Hvem vinner av Wolfsburg og Eintracht Frankfurt?

Wolfsburg er store favoritter her, og ikke først og fremst fordi de spiller hjemme, for det har ikke så alt for mye å si nå når det ikke er fans på tribunene.

Men rett og slett fordi de for tiden er et bedre lag. Eintracht får ikke ting til å fungere om dagen, og kommer nok til å prøve å stjele ett poeng herfra.

Men Wolfsburg viste tirsdag at de er å regne med i toppen av Bundesliga-tabellen, og vi tror de får få problemer i dette oppgjøret.

Vi tror det ender 3-0.

Se opp for:

Wout Weghorsts er toppscorer for Wolfsburg mens Filip Kostic er EIntracht Frankfurts fremste angrepsvåpen.

TV og live stream

Om du ønsker å se dette oppgjøret så anbefaler vi at du gjør det hos Unibet. Unibet sender nemlig alle kamper fra Bundesliga, 2. Bundesliga og DFB-Pokal gjennom hele sesongen.

Det eneste du behøver er en aktiv konto hos dem. Unibet sender i tillegg kamper fra andre store ligaer som Ligue 1, La Liga, Serie A og Eredivisie.

Les mer om hvordan du streamer fotball hos Unibet ovenfor eller nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser