West Ham
vs
Lyon

Se Europa League-kampen mellom West Ham og Lyon med live stream

Det er full runde med kvartfinaler i både Europa League og Conference League denne torsdagen, og blant mange artige kamper virker West Ham mot Lyon som en skikkelig godbit.

Det er et oppgjør mellom to topplag fra to av de beste ligaene i Europa, og to lag som potensielt kan vinne hele Europa League om de spiller opp mot sitt beste.

Men de skal selvfølgelig vinne dette dobbeltoppgjøret først. før det venter et dobbeltoppgjør i semifinalene, og deretter venter det finale, som kommer til å bli spilt på Ramón Sánchez-Pizjuán, hjemmebanen til Sevilla, laget som har vunnet denne turneringen flest ganger.

Men det er også mange andre gode lag i denne turneringen, som Barcelona og Atalanta, og ikke minst Leipzig, som gjør det virkelig godt i Bundesliga om dagen.

West Ham kjemper fortsatt om en plass i neste års Champions League, men det ser ut som det blir litt i vanskeligste laget, i konkurranse med byrivalene Arsenal og Tottenham.

Lyon ser helt bestemt ut til å ta en Champions League-plass via Ligue 1 denne sesongen.

Hvem vinner av West Ham og Lyon?

West Ham er nok favoritter her på hjemmebane, men sånn totalt sett tror jeg vi snakker om veldig jevne lag, og god kamp om hvem som eventuelt avanserer videre til semifinalene.

West Ham er i relativt god form om dagen, men de møter altså et av de beste lagene i Frankrike her, og jeg har en følelse av at det kommer til å ende uavgjort.

Jeg tror det ender 2-2.

Se opp for:

Andrij Jarmolenko hos Ukraina og Moussa Dembélé hos Lyon.

TV og live stream

Ønsker du å se dette oppgjøret fra Europa League sine kvartfinaler, eller en av de andre kvartfinalene, så er det TV 2 som har rettighetene i Norge, og kampene blir sendt på en av TV 2 sine sportskanaler, eller på strømmetjenesten TV 2 Play.

Om du er interessert i å se mer fotball på nett med live stream er Unibet et godt alternativ. Les mer om hvordan du ser fotball gratis på nett med live stream hos Unibet nedenfor denne artikkelen.

Hvordan ser jeg Europa League ?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser