Werder Bremen
vs
Wolfsburg

Se Bundesliga-kampen mellom Werder Bremen og Wolfsburg med live stream

Det begynner virkelig å dra seg til i nedrykkskampen i Bundesliga, og på Weserstadion i Bremen trenger Werder Bremen alle tre poengene når de tar imot Wolfsburg.

Werder Bremen spilte hjemmekamp allerede onsdag, da de tok imot Eintracht Frankfurt til en hengekamp i Bundesliga. Det endte med et stygt 0-3-tap for Adi Hüttlers menn, og Bremen befinner seg dermed fortsatt under nedrykksstreken.

25 poeng har det blitt på 29 kamper. Det er to poeng opp til Fortuna Dusseldorf på kvalifiseringsplassen, mens Mainz er tre poeng foran på den nederste trygge plassen.

Det gjenstår fire kamper etter dette oppgjøret, så det har virkelig begynt å brenne under føttene til Werder Bremen, som er en klubb av et såpass kaliber at de hører hjemme i Tysklands øverste divisjon.

For Wolfsburg sin del har denne våret vært en real berg og dalbane, med seire og tap om en annen. 1-2 tapet hjemme mot Eintracht Frankfurt sist helg etterfulgte en imponerende 4-1-seier borte mot Bayer Leverkusen i runden før det igjen.

Sjetteplass er status nå, a poeng med Hoffenheim på syvendeplass. Det er alt for langt opp til Bayer Leverkusen på femte, så Wolfsburg skal sørge for å holde på sjetteplassen sin, som gir spill i Europa League neste sesong.

Hvem vinner av Werder Bremen og Wolfsburg?

Som nevnt er det vanskelig å stole på Wolfsburg for tiden, mens Werder Bremen så ut til å ha funnet en form helt til Eintracht kom på besøk nå i midtuken.

Det er to svært ustablie lag som møtes, men med tanke på at Werder Bremen kanskje rykker ned om de ikke sikrer disse tre poengene, stoler vi på at de tar seg sammen og sikrer hjemmeseieren her.

Vi tror det ender 2-1.

Se opp for:

Davy Klaassen hos Werder Bremen og Wout Weghorst hos Wolfsburg.

TV og live stream

Om du ønsker å se dette oppgjøret fra Bundesliga, så anbefaler vi Unibet. De sender alt fra tysk fotball, inkludert Bundesliga, 2. Bundesliga og DFB-Pokal.

Det eneste du behøver er en aktiv konto hos dem, noe som vil si at du enten har penger disponibelt, eller har brukt kontoen til å plassere et bet de siste 24 timene.

Les mer om hvordan du ser fotball med Unibet ovenfor eller nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser