Kampprogram

Werder Bremen
vs
Hertha Berlin

Se Bundesliga-kampen mellom Werder Bremen og Hertha Berlin med live stream

Budesliga er i gang igjen denne helgen, og den første spillerunden gir oss mange spennende kamper, som Werder Bremen hjemme mot Rune Allmenning Jarsteins Hertha Berlin.

Bortelaget spilte torsdag forrige uke 1. runde i cupen, der det ble et flaut 4-5-tap borte mot Eintracht Braunschweig. Og det var uten Rune Jarstein mellom stengene.

Den norske landslagsmålvakten har nemlig mistet plassen i førsteelleveren til nyinnkjøpte Nils Körber. Men med fem mål i sekken kan det godt være at Jarstein er tilbake mellom stengene allerede i dette oppgjøret.

Tyskeren ble kjøpt for 60 millioner kroner, og er tiltenkt rollen som førstekeeper foran Jarstein. Vi får se hvor lenge det varer med slike prestasjoner som på torsdag.

Hertha Berlin havnet på en noe skuffende tiendeplass forrige sesong, men det var langt fra så skufffende som det var for Werder Bremen.

De havnet på tredje sisteplass, og måtte dermed ut i playoff. Der ble det seier på bortemå letter 2-2 sammenlagt mot FC Heidenheim.

Hvem vinner av Werder Bremen og Hertha Berlin?

Det er ganske vanskelig å tippe utfallet i dette oppgjøret, det er to lag som er på omtrent samme nivå, både form og spillerstall.

Werder Bremen er kanskje små favoritter, siden de er hjemme, uten at det har alt for mye å si i disse corona-tider. Men vi tror uansett at dette ender med hjemmeseier.

Vi tror det ender 2-1.

Se opp for:

Davy Klaassen hos Werder Bremen og Krzystof Piątek hos Hertha Berlin.

TV og live stream

Ønsker du å se dette oppgjøret fra Bundesliga så er Unibet kanskje det beste alternativet. De sender alle kampene fra Bundesliga gjennom hele sesongen.

Unibet sender alt av kamper fra Bundesliga, i tillegg til andre store ligaer som Serie A, La Liga, Ligue 1 og Eeredivisie.

Du kan lese mer om hvordan du registrerer deg og ser fotball via live stream hos Unibet nedenfor denne artikkelen.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser