Kampprogram

Werder Bremen
vs
Eintracht Frankfurt

Se Bundesliga-kampen mellom Werder Bremen og Eintracht Frankfurt med live stream

Bundesliga går sin gang, og til tross for at det ikke er midtuke-runde denne uken får vi et oppgjør onsdag, hengekampen mellom Werder Bremen og Eintracht Frankfurt.

Begge de to klubbene vant sine ligakamper i helgen, og for Werder Bremen sin del betyr det at de faktisk kan klarte over nedrykksstreken om de skulle vinne dette oppgjøret mot Eintracht Frankfurt.

For Eintracht sin del betød seieren i helgen at de fikk litt pusterom ned til nedrykksumpen, men om de skulle tape denne kampen mot Werder Bremen så betyr det at det bare er fire poeng ned til dem på tabellen.

Men etter en meget dårlig vår er de fortsatt i fare for å havne i nedrykksstriden, og man skal helst ha tre poeng her for å holde lagene under på avstand.

Werder bremen skal som sagt helst vinne, og vil da få en sinnsyk boost med tanke på å havne over Fortuna Dusseldorf på tabellen.

Det er to tidligere storlag som møtes på Weserstadion onsdag kveld, og vi kommer trolig til å få meget god underholdning fra det som er to solide tropper.

Hvem vinner av Werder Bremen og Eintracht Frankfurt?

Dette kommer til å bli jevnt, da begge lag viste en opptur i formen nå i helgen. Vi tror dog det er Werder Bremen som har fått den største selvtillitsboosten.

Derfor ser vi på hjemmelaget som favoritter, til tross for at de ikke har særlig til hjemmebanefordel. Eintracht har vært ustabil, og Werder øyner en sjanse til å klatre over nedrykksstreken.

Vi tror det ender 2-1.

Se opp for:

Claudio Pizarro hos Werder Bremen og Bas Dost hos Eintracht Frankfurt.

TV og live stream

Om du ønsker å se dette oppgjøret fra Bundesliga, så anbefaler vi Unibet. De sender alt fra tysk fotball, inkludert Bundesliga, 2. Bundesliga og DFB-Pokal.

Det eneste du behøver er en aktiv konto hos dem, noe som vil si at du enten har penger disponibelt, eller har brukt kontoen til å plassere et bet de siste 24 timene.

Les mer om hvordan du ser fotball med Unibet ovenfor eller nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser