Kampprogram

Werder Bremen
vs
Borussia Monchengladbach

Se Bundesliga-kampen mellom Werder Bremen og Borussia Mönchengladbach med live stream

Werder Bremen tok en uunværlig seier lørdag, da Freiburg ble slått 1-0 på bortebane i det som nesten var en vinn eller forsvinn-kamp for Werder Bremen.

Men storklubben, som for tiden ligger med brukket rygg, har "cupfinaler" på rekke og rad ut over sommeren, i sin jakt på å sikre plassen i Bundesliga nok en sesong. Først ut er Borussia Mönchengladbach på hjemmebane.

Med én kamp mindre spilt enn tabellnaboene ligger Werder Bremen på nest siste plass på BUndesliga-tabellen, tre poeng bak Fortuna Dusseldorf på kvalik, og seks poeng bak Mainz på den nederste sikre plassen på tabellen.

Seieren i helgen sørget for at Florian Kohfeldts menn fortsatt har en reell sjanse til å klatre på tabellen, men bør ha med seg poeng mot Borussia Monchengladback tirsdag kveld.

Gjestene har imponert store deler av sesongen, og ledet lenge Bundesliga i høstsesongen. Men Bayern-lokomotivet har fått fart på seg, og i helgen sørget et skiffende 1-3-tap hjemme mot Bayer Leverkusen for at håpet om første Bundesliga-tittel siden 1977 mer eller mindre forsvant. Det er nå hele ni poeng opp til ligaleder Bayern.

Hvem vinner av Werder Bremen og Borussia Mönchengladbach?

Det er to klubber som har mye å spille for som møtes på Weserstadion tirsdag kveld.

Gjestene har nettopp mistet sin topp fire-plassering på tabellen til Bayer Leverkusen, mens vertene bør vinne for å holde liv i drømmen om BUndesliga-spill også neste sesong.

Gladbach har sett klart best ut denne sesongen, og til tross for at Werder Bremen fikk en positiv opplevelse i helgen, tror vi at det er gjestene som trekker det lengste strået i dette oppgjøret.

Vi tror det ender 1-2.

Se opp for:

Davy Klaassen hos Werder Bremen og Alassane Pléa hos Borussia Mönchengladbach.

TV og live stream

Om du ønsker å se dette oppgjøret fra Bundesliga, så anbefaler vi Unibet. De sender alt fra tysk fotball, inkludert Bundesliga, 2. Bundesliga og DFB-Pokal.

Det eneste du behøver er en aktiv konto hos dem, noe som vil si at du enten har penger disponibelt, eller har brukt kontoen til å plassere et bet de siste 24 timene.

Les mer om hvordan du ser fotball med Unibet ovenfor eller nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser