Werder Bremen
vs
Borussia Dortmund

Se kampen mellom Werder Bremen og Borussia Dortmund med live stream

Borussia Dortmund flyr høyt om dagen, og Erling Braut Haalands klubb er store favoritter når de lørdag ettermiddag gjester et kriserammet Werder Bremen på Weserstadion i Bremen.

Tirsdag ble det et meget sterkt 2-1-resultat hjemme mot PSG i den første utslagsrunden i seosngens Champions League, og forrige fredag endte det med hele 4-0 hjemme mot Eintracht Frankfurt. Haaland scoret tre mål på de to oppgjørene.

Dermed har man et meget godt utgangspunkt før returmøtet med Paris Saint-Germain om to uker, og man er for alvor med i tittelkampen i Bundesliga.

Etter 22 av 34 serierunder er tilbakelagt ligger Dortmund på en tredjeplass i Bundesliga med 42 poeng. Det er tre mindre enn andreplasserte Leipzig og fire mindre enn ligaleder Bayern Munchen.

Hele 25 poeng mindre, og 14 plasser lenger ned på tabellen, der finner vi Werder Bremen. 17. plass er direkte nedrykk i Bundesliga, og det er hele fem poeng opp til trygg plass for de lysegrønne og hvite fra Bremen.

Hvem vinner av Werder Bremen og Borussia Dortmund?

Dette vinner selvsagt Borussia Dortmund. De gule og sorte er i knallform, og med 4-0 over et betydelig bedre lag enn Werder Bremen, Eintracht Frankfurt, forrige helg, skal dette være en enkel match for Dortmund.

Men, det er et stort men her. Det er bare tre uker siden de to lagene møttes sist på denne stadion, i den tyske cupen. Og den gangen var det Werder Bremen som stakk av med seieren.

Men cup er cup, og ballen er rundt. Dette er en helt annen kamp, og Dortmund spiller om tre poeng som er ekstremt vitkig i kampen om Bundesliga-tittelen.

Vi tror det ender 1-3.

Se opp for:

Claudio Pizarro hos Werder Bremen og Erling Braut Haaland hos Borussia Dortmund.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne kampen er den tilgjengelig hos Unibet for alle deres aktive kunder. Du kan se alle kamper fra Bundesliga og DFB-Pokal.

Aktiv kunde vil si at du enten har penger disponibel på konto eller har brukt kontoen til å plassere ett veddemål det siste døgnet.

Unibet live streamer tusenvis av fotballkamper i året, fra ligaer som Bundesliga, La Liga, Serie A, Championship, FA-cupen, Ligue 1 og Eredivisie.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser