Werder Bremen
vs
Borussia Dortmund

Se Werder Bremen mot Borussia Dortmund med live stream

Se Werder Bremen mot Borussia Dortmund med live stream

Det tetter seg til i Bundesliga, og kampen mellom Werder Bremen og Borussia Dortmund lørdag er klubbenes tredje siste for sesongen.

Werder Bremen har enda muligheter til å kvalifisere seg for Europa League neste sesong, men da bør de vinne dette oppgjrøet.

Med sine 46 poeng på 31 kamper ligger klubben på niendeplass, men med fem poeng opp til Bayer Leverkusen på sjetteplass, lever fortsatt Europacup-håpet for Werder.

Borussia Dortmund på sin side er enda for alvor med i kampen om ligagullet, til tross for at Bayern München nå er i førersetet der, to poeng foran Dortmund.

Men Bayern avslutter sesongen med to tøffe kamper. borte mot RB Leipzig og hjemme mot Eintracht Frankfurt, etter en relativt lett hjemmekamp mot Hannover.

Borussia Dortmund på sin side har hjemmekamp mot Fortuna Dusseldorf og bortekamp mot Borussia Möncjengladbach igjen etter dette oppgjøret mot Werder Bremen.

Men Dortmund skal passe seg, for bak på tedjeplass følger RB Leipzig med 64 poeng, det er kun fem små poeng mindre enn Dortmunds 69.

Lagnyheter

Bortelaget må kalre seg uten kaptein Marco Reus som er suspendert i to kamper grunnet det røde kortet han fikk i den forrige serierunden. Marius Wolf er også suspendert.

For Werder Bremen sin del er Niklas Moisander også suspendert, men ellers ser det ut til å være fulltallig tropp. Davy Klaassen er også tilbake etter å ha pådratt seg en skade forrige helg.

Hvem vinner av Werder Bremen og Borussia Dortmund?

Dette kommer til å bli et svært spennende oppgjør, der det er mye på spill for begge klubber. Dog tror vi at bortelaget kommer til å dra det lengste strået.

Vi tror det ender 2-3.

Hvor ser du Werder Bremen mot Borussia Dortmund?

Unibet sender alt av Bundesliga i Norge, og denne kampen er ingen untak. Om du er kunde hos Unibet kan du se den gratis.

Les mer om hvordan du streamer kampen hos Unibet nedenfor.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser