Kampprogram

Watford
vs
Norwich

Se Premier League-kampen mellom Watford og Norwich med live stream

Helgens Premier League-runde tyvstarter fredag, når Watford og Norwich, med henholdsvis Joshua King og Mathias Normann, møtes på Vicarage Road i London.

De to nordmennene er begge forventet å starte dette oppgjøret, og begge to er viktige spillere for sine respektive lag, og vil trolig sette sitt preg på kampen.

Det er viktig for Norges landslag, som om ca to måneder skal spille to treningskamper, der taktikken til Nations League senere i år skal terpes.

Men dette oppgjøret er først og fremst utrolig viktig for både Watford og Norwich, de to klubbene ligger nede i nedrykksgjørmen, og kjemper begge om å beholde plassen i Premier League.

Norwich har spilt 21 kamper så langt denne sesongen, og har tatt fattige 13 poeng på de kampene, det holder til en tredje sisteplass på tabellen, som gir direkte nedrykk til Championship.

På plassen over, på trygg grunn, finner vi Watford. Men med ett poeng mer og hele to kamper mindre spilt ser det litt lysere ut for laget fra London.

Hvem vinner av Watford og Norwich?

Det er derfor også Watford som er favoritter i dette oppgjøret, med små marginer, de har ikke vunet på seks forsøk, og står med ett fattig poeng på sine seks siste kamper.

Norwich kommer fra seier mot Everton forrige helg, noe som ga ny optimisme i klubben, og som kanskje sørger for at de kommer til dette oppgjøret med litt selvtillit.

Jeg tror det ender 2-2.

Se opp for:

Joshua King hos Watford og Mathias Normann hos Norwich.

TV og live stream

Om du vil se denne kampen fra Premier League så er TV2 det eneste alternativet i Norge. De har enerett til å vise det her til lands, og kampen er derfor tilgjengelig på TV2 Sport og på strømmetjenesten TV2 Sumo.

Ønsker du å se mer fotball med live stream på nett, så er Unibet et godt alternativ. De sender tusenvis av kamper fra noen av de beste lgiaene i Europa til alle sine kunder.

Du kan lese mer om hvordan du gratis ser fotball hos Unibet som aktiv kunde nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Premier League?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser