Vitesse
vs
PSV Eindhoven

Se Eredivisie-kampen mellom Vitesse og PSV Eindhoven med live stream

Det er klart for en ny runde i nederlandske Eredivisie, og i Vitesse får vi et meget spennende oppgjør på Gelredome stadion, når Vitesse tar imot en svært viktig kamp for begge lag i toppen av tabellen.

Vitesse, med nyerværelsen Sondre Tronstad, er i god form for tiden, og står med tre seire på sine siste seks ligakamper. Det har sørget for at de er med i kampen om en plass i Europa neste sesong.

Med 38 poeng på de første 23 ligakampene ligger Vitesse på en sjetteplass på tabellen, kun fire poeng bak PSV på fjerdeplass.

PSV på sin side er bare ett poeng bak Feyenoord igjen, men har 11 poeng opp til ligaleder Ajax, og har også AZ Alkmaar foran seg på tabellen.

Det er med andre ord svært tøff konkurranse i toppen av tabellen i Nederland, og flere lag kan stikke av med de populære Europacup-plassene.

Sondre Tronstad har fått en glimrende start på Vitesse-karrieren etter overgangen fra Haugesund, og har startet alle kampene så langt. Han har allerede rukket å bli populær blant fansen, og flere sier at spillet til laget har blitt bedre etter nordmannens ankomst.

Dette blir for øvrig tredje gang Tronstad møter PSV denne sesongen, etter at Haugesund møtte dem i Europa League-kvalifiseringen på sensommeren i fjor. Det endte med 0-1 hjemme og 0-0 i Nederland.

Hvem vinner av Vitesse og PSV Eindhoven?

Vi tror Vitesse kan sørge for å stoppe den gamle storheten PSV. De to lagene er i omtrent like god form, og det er et veldig åpent oppgjør.

PSV har selvsagt en bedre stall på papiret, men det er ikke sånn voldsomt store forskjeller. Derfor tror vi det blir meget tett.

Vi tror det ender 2-2.

Se opp for:

Tim Matavz hos Vitesse og Donyell Malen hos PSV Eindhoven.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne kampen er den tilgjengelig hos Unibet for alle deres aktive kunder. Du kan se alle kamper fra blant annet Eredivisie hos Unibet.

Aktiv kunde vil si at du enten har penger disponibel på konto eller har brukt kontoen til å plassere ett veddemål det siste døgnet.

Unibet live streamer tusenvis av fotballkamper i året, fra ligaer som Bundesliga, La Liga, Serie A, Championship, FA-cupen, Ligue 1 og Eredivisie.

Hvordan ser jeg Eredivisie?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser