Kampprogram

Vitesse
vs
FC Utrecht

Europa League-playoff mellom Vitesse og Utrecht

Europa League-playoff mellom Vitesse og Utrecht

Martin Ødegaard er klar for det som etter alle solemerker er hans siste kamp for Vitesse når de tirsdag kveld tar imot Utrecht til den siste og avgjørende kampen om Europa League-spill neste år.

Det endte 1-1 i det første oppgjøret forrige uke, så Vitesse har et gdot utgangspunkt før dette oppgjøret. Vinneren får en plass i sommerens Europa League-kvalifisering.

Martin Ødegaard spilte en god kamp forrige uke, uten at han denne gangen bidro med målpoeng, noe han har hatt for vane å gjøre denne vårsesongen.

20-åringen står med hele 11 mål og 10 målgivende pasninger på litt over 30 kamper denne sesongen, og har dermed fått sitt store gjennombrudd i en liga med høyt nivå.

Hvor turen går videre nå er det få som vet, men det ligger i kortene at det ikke blir spill i Real Madrid heller neste sesong.

Så trolig forsvinner han på et nytt lån, eller så velger Real Madrid å selge han, men med en tilbakekjøpsklausul. Klubber som Ajax og Bayer Leverkusen har blitt nevnt hyppig den siste tiden.

Hvem vinner av Vitesse og FC Utrecht?

Vitesse er favoritter på hjemmebane, og vi tror også de kommer til å stikke av med seieren, og dermed sikre seg en mulighet til å kvalifisere seg til neste sesongs Europa League.

Vi tror Vitesse vinner 2-0.

Og vi tror Martin Ødegaard scorer mål.

Hvordan ser du kampen mellom Vitesse og Utrecht?

Kampen kommer ikke til å gå på normal TV i Norge, men nedenfor artikkelen kan du lese mer om hvordan du ser fotball med live stream hos NordicBet.

Hvordan ser jeg Eredivisie?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser