Kampprogram

Villarreal
vs
Real Madrid

Se La Liga-kampen mellom Villarreal og Real Madrid med live stream

Vi er endelig klare for ligafotball igjen, etter to uker med pause på grunn av landslagsfotball. La Liga sparkes i gang lørdag, og den mest spennende kampen sett med norske øyne er Real Madrid sin tur til østkysten for å møte Villarreal.

Og det er trolig duket for å endelig få se Martin Ødegaard i den helhvite drakten igjen, etter at han i nærmest en måned har vært ute av spill på grunn av en skade.

Han fikk heller ikke spille i landslagspausen, da begge de to kampene som skulle blit spilt når han var på samlingen ble avlyst på grunn av corona.

Real Madrid har hatt en noe kronglete start på sesongen, både i Europa og i hjemlig liga. Etter åtte spilte kamper er hovedstadslaget plassert på en fjerdeplass med 16 poeng, fire mindre enn ligaleder Real Sociedad.

For Villarreal sin del går det litt bedre, og laget fra utkanten av Valencia er plassert på andreplassen, to poeng foran Real Madrid.

Atlético Madrid følger på plassen bak Villarreal med 17 poeng, mens Barcelona er helt nede på en åttendeplass så langt med sine 11 poeng.

Hvem vinner av Villarreal og Real Madrid?

Real Madrid vil alltid bli sett på som favoritter når de spiller kamper, men her er det faktisk ganske jevnt før avspark. Begge lag har hatt en god del spillere på landslagsoppdag, men det har nok gått verst ut over bortelaget.

Det åpner opp for en Martin Ødegaard fra start, og det blir spennende å se om han kan bidra til en seier her. For vi tror det blir en Real-seier her, om enn en knepen en.

Vi tror det ender 1-2.

Se opp for:

Paco Alcácer hos Villarreal og Martin Ødegaard hos Real Madrid.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne kampen fra La Liga, så er det flere alternativer for deg, blant annet Unibet. Unibet sender alle kamper fra La Liga til sine ktive kunder i Norge.

Du kan lese mer om hvordan du ser kamper fra La Liga og de nadre store ligaene i Europa hos Unibet med live stream nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg La Liga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser