Villarreal
vs
Manchester United

Se Europa League-finalen mellom Villarreal og Manchester United med live stream

Det er klart for den første av to europeiske finaler denne uken, når Villarreal og Manchester United møtes på Stadion Energa i den polske klubben Gdańsk.

Ole Gunnar Solskjær har med andre ord muligheten til å vinne sin første tittel som sjef for Manchester United, og hvis man ser på hva lag han satt sammen og vant med over Wolves på søndag, kan man se at han tar oppgaven på største alvor.

Det er bare fire år siden sist gang Manchester United vant denne turneringen, som også var siste gang de løftet et trofee. Det e ringen tvil om at sulten etter edelt metal ler stor i den røde delen av Manchester.

Villarreal er i sin første CL- eller EL-finale i historien, men har tidligere vært i én CL-semifinale og tre EL-semifinaler. I tillegg har de vunnet den nå historiske Intertoto-Cupen to ganger, i 2003 og i 2004.

Denne sesongen havnet de på syvendeplass i La Liga, og sikret seg dermed kvalifikasjon til Conference League, det nyeste tilskuddet av Europeiske ligaer. Men vinner de i kveld er de sikret Champions League-spill neste sesong.

Hvem vinner av Villarreal og Manchester United?

Det er nok britene som er små favoritter her, men det er så vidt. For Villarreal og andre spanske lag gjør det alltid godt i Europa League, og det er spanske lag som har vunnet turneringen flest ganger.

Men Jeg har stor tro på Manchester United her. Og håper også at Ole Gunnar Solskjær får sin første pokal med laget sitt.

Jeg tror det ender 1-3.

Se opp for:

Paco Alcácer hos Villarreal og Bruno Fernandes hos Manchester United.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne finalen fra Europa League så er det TV2 som har rettighetene til å sende turneringen i Norge, og kampen er derfor tilgjengelig på deres kanaler og på strømmetjenesten TV 2 Sumo.

Vil du se mer fotball online, så er Unibet et godt alternativ. Les mer om hvordan du blir kunde og ser fotball med live stream hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Europa League ?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser