Villarreal
vs
Arsenal FC

Se Europa League-semifinalen mellom Villarreal og Arsenal med live stream

Vi er klare for de to semifinalene i Europa League, og i Spania er man klare for et interessant oppgjør mellom Villarreal og Arsenal, der vertene er ørsmå favoritter.

I den kampen er trolig vår norske landslagsstjerne Martin Ødegaard tilbake fra start, og vi håper at Real Madrid-lånesoldaten blir en viktig bidragsyter for Arsenal i denne viktige kampen.

Villarreal er ikke en enkel motstander for Arsenal, men med tre tap på de siste fire ligakampene er de i alt annet enn god form om dagen.

Dessverre for Arsenal er ikke deres form heller så mye bedre, med fem poeng på de siste fem ligakampene i Premier League.

Og med den formener det stor fare for at det ikke blir kvalifisering til Europa gjennom ligaspill, og dermed kan en seier i Europa League faktisk være den største muligheten for Europa-spill neste år for Arsenal.

Hvem vinner av Villarreal og Arsenal?

Som skrevet tidligere ser jeg på Villarreal som små favoritter i dette oppgjøret. De spiller hjemme, og er mer vant med de spillerforholdene som er i Spania pt.

Arsenal er spiller for spiller et bedre lag, og på sine beste dager er de et klart bedre lag enn det Villarreal er. Jeg tror de får med seg et viktig bortemål til returoppgjøret hjemme på Emirates i London.

Jeg tror det ender 2-1.

Se opp for:

Paco Alcácer hos Villarreal og Martin Ødegaard hos Arsenal.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne kampen fra Europa League så er det TV2 som har rettighetene til å sende turneringen i Norge, og kampen er derfor tilgjengelig på deres kanaler og på strømmetjenesten TV 2 Sumo.

Vil du se mer fotball online, så er Unibet et godt alternativ. Les mer om hvordan du blir kunde og ser fotball med live stream hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Europa League ?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser