Viking
vs
Lillestrøm

Se Eliteserie-kampen mellom Viking og Lillestrøm med live stream

Det er spennende både i topp og bunn av Eliteserien når det gjenstår åtte serierunder, men også like bak de aller beste lagene er det spenning, for eksempel når Viking tar imot Lillestrøm på Viking stadion lørdag.

De to lagene er plassert på henholdsvis femte- og sjetteplass på tabellen med 38 og 35 poeng, noe som gjør dette til en skikkelig sekspoengskamp.

Viking er i tillegg a poeng med Rosenborg på fjerdeplass, og kun ett poeng bak Kristiansund på tredje. Med andre ord er begge lagene fortsatt for alvor med i kampen om både medalje og plasser i Europacupene neste sesong.

Men det begynner å haste for spesielt Lillestrøm, som ikke har vært i den samme gode formen som de var i den første halvdelen av sesongen.

Viking har på sin side løftet seg de siste serierundene, og er virkelig i gang med å kjempe seg inn i medaljekampen, en seier her vil for alvor true de to lagene foran dem på tabellen.

Hvem vinner av VIking og Lillestrøm?

Viking er store favoritter her, til tross for at Thomas Lehne Olsen selvfølgelig kan skape problemer for hjemmelagets forsvar.

For Viking de har Veton Berisha og flere andre offensive spillere som er i skikkelig god form. Dette kommer Viking til å ta rimelig greit.

Jeg tror det ender 2-0.

Se opp for::

Veton Berisha hos Viking og Thomas Lehne Olsen hos Lillestrøm.

TV og live stream

Har du lyst å se denne og andre kamper fra Eliteserien i Norge så er det Discovery som har rettighetene, og sender den på en av sine sportskanaler og på strømmetjenesten Dplay.

Vil du se mer fotball med live stream på nett så er Unibet et godt alternativ. Les mer om hvordan du ser fotball med Unibet nedenfor denne artikkelen.

Hvordan ser jeg Eliteserien?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • EuroSport Player
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 129,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til Eurosport Player
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med EuroSport Player

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser