Viking
vs
FK Haugesund

Se Eliteserie-kampen mellom Viking og Haugesund med live stream

Det er egentlig spillefri i Eliteserien denne helgen på grunn av at Cupfinalen skal spilles søndag, men vi får uansett servert én kamp fra Norges øverste divisjon.

For på Viking stadion i Stavanger skal Viking ta imot Haugesund til et vaskeekte Rogaland-derby, for å finne ut av hvilken side av Boknafjorden som er best i fotball.

De siste sesongene har det åpenbart vært Viking, men i enkeltkamper kan alt skje, og det er duket for en artig kamp på det som trolig blir et meget godt oppmøte på det som er aprils siste dag.

Viking vant 2-0 over Glimt i sin forrige ligakamp og er høyt oppe å flyge om dagen, de er også regjerende cupmester, selv om det bare er tilfelle i et par timer til.

Haugesund har hatt en elendig start på sesongen og står med null poeng på sine første fire kamper, og er dermed helt sist på Eliteserie-tabellen.

Hvem vinner av Viking og Haugesund?

Viking er ganske klare favoritter her, men derbyer pleier ofte å leve sitt eget liv, og Haugesund skal selvfølgelig ikke avskrives her.

Jeg tror nok de vil gjøre alt i sin makt for å kapre poeng, og at de er ganske desperat etter poeng nå. Det skal nok bli vanskelig, dette ender med hjemmeseier.

Jeg tror det ender 3-0.

Se opp for:

Veton Berisha hos Brann og Alexander Søderlund hos Haugesund.

TV og live stream

Om du vil se denne eller andre kamper fra Eliteserien så er det Discovery som har rettighetene til Eliteserien i Norge, og du kan live streame kampen på nett via Dplay eller TV 2 Play.

Om du er i utlandet kan du live streame Eliteserien på nett hos Unibet. Du kan lese mer om hvordan du streamer fotball med Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Eliteserien?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • EuroSport Player
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 129,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til Eurosport Player
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med EuroSport Player

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser