Viking
vs
Bodø/Glimt

Se Eliteserie-kampen mellom Viking og Bodø/Glimt med live stream

Vi er klare for nok en spennende Eliteserie-helg, der vi skal gjennomføre hele den nittende runden. Og blant høydepunktene? Høytflyvende Viking som tar imot regjerende mestere Bodø/Glimt hjemme på Viking stadion i Stavanger.

Etter fire seire og én uavgjort på de siste seks kampene er Viking stadig bare nummer seks, men med 31 poeng er det bare fire poeng opp til Glimt på andreplass, og fem poeng opp til ligaleder Molde.

Glimt har etter en litt svak periode i sommer funnet tilbake til den gode gamle formen, og står med tre seire og tre uavgjorte på de siste seks, noe som sørger for at de fortsatt for alvor er i kamp om gullet sammen med Molde.

Kristiansund har 32 poeng, mens både Rosenborg og Lillestrøm har samme poengsum som Viking, og er også med i kampen om medaljer denne sesongen.

Hvem vinner av VIking og Bodø/Glimt?

Det er to lag i form som møtes til dyst på Viking stadion, og det er duket for god underholdning for den nøytrale tilskuer. Berisha er i fantastisk form for Viking, mens Glimt har skaffet seg Pellegrino, som er like god i år som han var i fjor for KBK.

Viking får hjemmebanefordel, men det er vanskelig å slå Glimt i år, dog er de nok en god del mer slitne enn vertene på grunn av Europacup-kampen på torsdag.

Jeg tror Viking vinner 2-1.

Se opp for:

Veton Berisha hos Viking og Amhal Pellegrino hos Bodø/Glimt.

TV og live stream

Vil du se denne kampen fra Eliteserien, så er det Discovery som har rettighetene i Norge, og kampen blir sendt på en av deres kanaler, og på strømmetjenesten dplay.

Vil du se mer fotball på nett med live stream er Unibet et godt alternativ. De sender tusenvis av kamper fra hele verden gjennom hele året på sin strømmetjeneste.

Du kan lese mer om hvordan du ser fotball og annen sport med live stream hos Unibet nedenfor denne artikkelen.

Hvordan ser jeg Eliteserien?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • EuroSport Player
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 129,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til Eurosport Player
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med EuroSport Player

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser