Viking
vs
Aalesund

Se Eliteserie-kampen mellom Viking og Aalesund med live stream

Det er klart for nok en Eliteserie-runde denne helgen, og helgens hovedkamp er mellom Viking, som tok tredjeplass forrige sesong, og nyopprykkede Aalesund.

Kampen spilles på Viking stadion i Stavanger, og det er ventet godt oppmøte i Norges fjerde største by, trolig over 12 000 mennesker.

Viking startet sesongen godt med en 1-0-seier borte mot Sarpsborg 08, som er et annet lag som er ventet å kjempe om medaljer denne sesongen.

Aalesund tok en sterk 1-0-seier hjemme mot Møre og Romsdals-rival Kristiansund i sin første kamp tilbake i Eliteserien, og fikk dermed en glimrende start på sesongen.

Vinneren av dette oppgjøret kan potensielt ta over ledelsen i Eliteserien, noe som selvfølgelig er en stor gulrot for begge klubbene.

Hvem vinner av Viking og Aalesund?

Viking er ganske greie favoritter her, de er regjerende cupmestere og tok også en meget sterk tredjeplass i Eliteserien forrige sesong. Veton Berisha er også blant Eliteseriens beste spillere om dagen.

Aalesund, som nyopprykket, skal normalt sett ikke ha noe sjanse til å få med seg noe nordover på vestlandet igjen i dette oppgjøret.

Jeg tror det ender 2-0.

Se opp for:

Veton Berisha hos Viking og Alexander Ammitzbøll hos Aalesund.

TV og live stream

Om du vil se denne eller andre kamper fra Eliteserien så er det Discovery som har rettighetene til Eliteserien i Norge, og du kan live streame kampen på nett via Dplay eller TV 2 Play.

Om du er i utlandet kan du live streame Eliteserien på nett hos Unibet. Du kan lese mer om hvordan du streamer fotball med Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Eliteserien?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • EuroSport Player
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 129,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til Eurosport Player
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med EuroSport Player

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser