Kampprogram

VfB Stuttgart
vs
Hamburger SV

Se 2. Bundesliga-kampen mellom Stuttgart og Hamburger SV med live stream

Det er klart for toppoppgjør i 2. Bundesliga på torsdag, når de to største opprykksfavorittene før sesongen startet møtes på Mercedes-Benz Arena i Stuttgart.

Stuttgart og HSV er to av de største fotballklubbene i Tyskland, men befinner seg for øyeblikket på nivå to, etter nedrykk i henholdsvis fjor og i forfjor.

Men de to klubbene har ikke levd opp til forventningene, og bare syv runder før slutt er ingen av de to sikret opprykk. HSV befinner seg på andreplass med 46 poeng, hele syv poeng bak ligaleder Arminia Bielfeld.

HSV møtte nettopp Bielefeld i helgen, en kamp som endte 0-0. Ned til Stuttgart på tredje, plassen som gir playoff til Bundesliga, er det ett poeng.

Stuttgart tapte noe overraskende 2-3 borte mot Holstein Kiel i helgen, og er dermed bare ett poeng foran Heidenheim på fjerdeplass. Så ingenting er avgjort i opprykkskampen i 2. Bundesliga enda.

Hvem vinner av Stuttgart og HSV?

Vinneren av dette oppgjøret får et forsprang i kampen om direkte opprykk, men det er fortsatt snakk om så få poeng at det absolutt ikke er en vinn eller forsvinn-kamp.

Men en seier vil i det minste sørge for at playoff-plassen er godt innenfor rekkevidde, og når det er så jevnt som det er nå er det absolutt en fin gulerot.

Stuttgart er i klart dårligst form, og HSV har et betydelig større krav fra omgivelsene sine om å rykke opp. Det tror vi de tar et nytt steg mot i dette oppgjøret.

Vi tror det ender 1-3.

Se opp for:

Mario Gomez hos Stuttgart og Sonny Kittel hos HSV.

TV og live stream

Om du ønsker å se dette oppgjøret fra Bundesliga, så anbefaler vi Unibet. De sender alt fra tysk fotball, inkludert Bundesliga, 2. Bundesliga og DFB-Pokal.

Det eneste du behøver er en aktiv konto hos dem, noe som vil si at du enten har penger disponibelt, eller har brukt kontoen til å plassere et bet de siste 24 timene.

Les mer om hvordan du ser fotball med Unibet ovenfor eller nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg 2. Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser