Kampprogram

VfB Stuttgart
vs
Borussia Dortmund

Se Bundesliga-kampen mellom Stuttgart og Borussia Dortmund med live stream

Helgens Bundesliga-runde tyvstartes allerede fredag med det som kan bli et skikkelig artig oppgjør mellom nedrykkstruede Stuttgart og et Dortmund-lag som kjemper om å holde Leipzig og Leverkusen bak seg på tabellen på tampen av sesongen.

Etter det pinlige tapet på hjemmebane for RB Leipzig forrige helg har titteltoget forlengst forlatt perrongen for Dortmund, og nå gjelder det bare å ta nok poeng på de gjenværende seks kampene til å sørge for at Leipzig og Leverkusen ikke tar dem igjen på tabellen.

Men det er småting i forhold til hva Stuttgart kjemper for nå på tampen av sesongen, for med seks kamper igjen er de i stor fare for å rykke ned til 2. Bundesliga.

Stuttgart ligger på den nederste trygge plassen på Bundesliga-tabellen, men det er bare ett poeng ned til både kvalifisering og direkte nedrykk.

Haaland hadde en virkelig dårlig kamp mot Leipzig i helgen, og de fleste forventer at han tar prestasjonene opp flere hakk i dette oppgjøret her.

Hvem vinner av Stuttgart og Borussia Dortmund?

Dortmund er selvfølgelig favoritter her, men prestasjonene har vært ustabile denne sesongen, og de slipper inn urovekkende mange mål.

I tillegg så bør Stuttgart vinne for å få litt pusterom i kampen mot nedrykk, så ingenting kommer gratis for Borussia Dortmund her. Men jeg tror de tar en knapp seier til slutt.

Jeg tror det ender 1-2.

Se opp for:

Borna Sosa hos Stuttgart og Erling Braut Haaland hos Borussia Dortmund.

TV og live stream

Det er flere muligheter for å se Bundesliga i Norge, men den beste om du ønsker å live streame på nett er Unibet, som sender alle kamper fra Bundesliga til sine aktive kunder.

Les mer om hvordan du ser Bundesliga og andre store europeiske ligaer via live stream gratis hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser