Kampprogram

VfB Stuttgart
vs
Borussia Dortmund

Se Bundesliga-kampen mellom Stuttgart og Borussia Dortmund med live stream

Etter det knepne, og kanskje litt urettferdige, tapet borte mot Manchester City i midtuken skal Borussia Dortmund ut i det som er en utrolig viktig kamp i BUndesliga, før returpåågjøret mot Manchester City venter igjen på onsdag.

Men denne kampen mot Stuttgart er nok viktigere for Dortmund, som er i stor fare for å ikke klare å kvalifisere seg til Champions League neste sesong.

For øyeblikket er de plassert på femteplass med 43 poeng, og det er hele syv poeng opp til Eintracht Frankfurt på fjerdeplass, den siste som gir CL-kvalifikasjon.

Den eneste andre muligheten til å sikre seg en CL-plas sneste sesong er å vinne denne sesongens utgave, og det kan nok bli i tøffeste laget for Erling Braut Haaland og co.

For Stuttgart sin del så har det vært en av de bedre sesongene på mange år, og laget fra Mercedes-byen ligger på en åttendeplass etter 27 runder, og når det kun gjenstår syv runder igjen av sesongen.

Hvem vinner av Stuttgart og Borussia Dortmund?

Her er nok bortelaget favoritter, men Stuttgart har bare tapt én av sine siste seks ligakamper, og er sånn sett i ganske god form.

Dortmund har et betydelig tettere kampprogram, har har selvsagt tirsdagens kamp mot Manchester City litt i beina enda. Men de har en stor og solid tropp, så det bør ikke bety alt for mye.

Vi tror det ender 1-2.

Se opp for:

Sasa Kalajdzic hos Stuttgart og Erling Braut Haaland hos Borussia Dortmund.

TV og live stream

Ønsker du å se dette oppgjøret fra Bundesliga så er det flere alternativer til deg. Blant annet Unibet, som sender alle kampene fra Bundesliga via live streaming til alle sine kunder.

Du kan lese mer om hvordan du streamer Bundesliga, og andre ligaer som La Liga og Serie A, hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser