Kampprogram

Verona
vs
AC Milan

Se Serie A-kampen mellom Verona og AC Milan med live stream på nett

Etter at de klarte å redde 1-1 hjemme mot Udinese helt på tampen i midtuken er presset på Milan når de søndag tar turen for å møte Hellas Verona på Stadio Marc'Antonio Bentegodi i Verona.

Med én kamp mer spilt enn byrivalene Inter, er Milan for øyeblikket tre poeng bak, og har både Atalanta og Juventus kun fire poeng bak seg på tabellen.

Og Hellas Verona har heller ikke vært veldig dårlig så langt denne sesongen. Etter fire kamper på rad uten tap ligger klubben på en veldig fin åttendeplass på tabellen.

Men med fem poeng opp til Lazio på syvende er det trolig for mye å håpe på for Verona å sikre seg en av plassene som gir Europacup neste sesong.

Jens Petter Hauge fikk en halvtime i onsdagens kamp, hans første spilleminutter på omtrent en måned, og nordmannen var på banen da Milan utliknet og dermed sikret seg det ene poenget.

Hvem vinner av Verona og Milan?

Det er Milan som er store favroitter her, selvsagt. men de skal passe seg mot et Verona-lag som absolutt har vist at de hører hjemme i Serie A.

Vi tror uansett at dette ender med en borteseier. Milan er nødt til å vinne for å holde liv i håpet om å endelig ta Scudettaen tilbake.

Vi tror det ender 1-3.

Se opp for:

Eddie Salcedo hos Verona og Zlatan Ibrahimovich hos Milan.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne kampen fra Serie A så er det gode nyheter til deg. For denne kampen kan du nemlig se med Unibet via live stream om du er en aktiv kunde hos dem.

Du kan lese mer om hvordan du ser denne kampen, alle andre kamper fra Serie A og mye annet hos Unibet med live stream nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Serie A?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser