Kampprogram

Venezia
vs
Sampdoria

Se den "norske" Serie A-duellen mellom Venezia og Sampdoria med live stream

Det er full Serie A-runde i helgen, og det begynner å tette seg til i Italias beste liga, der det fortsatt er masse å spille for for veldig mange lag.

På Stadio Comunale Pier Luigi Penzo skal Venezia og Sampdoria måle krefter, og begge lagene er i fare for å rykke ned til Serie B til neste sesong.

For etter henholdsvis 28 og 29 spilte kamper ligger de to klubbene på attende- og sekstendeplass på Serie A tabellen med 22 og 26 poeng hver.

Hjemmelaget kan med andre ord klatre helt opp i hælene på gjestene med seier, og stadig ha en kamp til gode, mens gjestene med seier kan få hvilepulsen litt ned med tanke på faren for nedrykk.

Men med tre tap på rad ser det ikke lovende ut for Morten Thorsby, Kristoffer Askildsen og co. Trøsten får være at heller ikke Dennis Johnsen og resten av Venezia-laget er i spesielt god form.

Hvem vinner av Venezia og Sampdoria?

Sampdoria er små favoritter her, mest på grunn av at de har en betydelig bedre tropp enn vertene, men også fordi de har vist litt bedre spill denne sesongen.

Ikke mye, men litt bedre spill. Og jeg tror de har erfaringen og bredden i troppen til å vinne dette ekstremt viktige oppgjøret, og sende Venezia enda nærmere nedrykk.

Jeg tror det ender 0-2.

Se opp for:

Dennis Johnsen hos Venezia og Morten Thorsby hos Sampdoria.

TV og live stream

Om du vil se dette oppgjøret fra Serie A har vi gode nyheter til deg. Unibet sender nemlig alt av fotball fra Serie A og Coppa Italia gratis til alle sine aktive kunder.

Du kan lese mer om hvordan du ser fotball gratis på nett med live stream nedenfor denne artikkelen.

Hvordan ser jeg Serie A?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser