Kampprogram

Valencia
vs
Real Sociedad

Se Martin Odegaards debut for Real Sociedad mot Valencia med live stream

Se Martin Odegaards debut for Real Sociedad mot Valencia med live stream

Endelig! La Liga starter i helgen, og det er lørdag alle norske fotballinteressertes øyne er rettet mot. Da får nemlig Martin Ødegaard sin debut i Real Sociedad, og det mot selveste Valencia på Mestalla!

Det var lenge en av de store overgnagssakene i Norge denne sommeren, hvor ville vårt aller beste talent spille den neste sesongen. Etter en meget god sesong i Vetesse, var det klart at Ødegaard var klar for større oppgaver i den kommende sesongen.

Det ble tidlig klart at divisjonskollega i Eredivisie, Ajax, var en av klubbene som var interessert, men mange mente at Ødegaard burde ta steget til en større liga.

Det var da klubber som Bayer leverkusen og Real Sociedad kom inn i bildet, og det ble klart at disse to klubbene var de mest interessante for Ødegaard.

Og i juli ble det klart at valget falt på La Liga-klubben Real Sociedad. Dermed får Ødegaard denne sesongen vise seg frem i samme liga som moderklubben Real Madrid, der det langsiktige målet er å etablere seg. Med en god sesong i Nord-Spania denne sesongen, kommer nordmannen til å være betydelig nærere en plass i Real Madrids A-stall.

I Sociedad blir han lagkammerat med et annet stort skandinavisk taltent, nemlig svenske Alexander Isak, som i sommer ble kjøpt fra Bundesliga-klubben Borussia Dortmund.

Real Sociedad kom på niendeplass forrige sesong, men har ambisjoner om å havne høyere på tabellen denne sesongen. Valencia tok en sterk fjerdeplass, og kan se ut til å være tilbake i gammel storform, som et av de beste lagene i La Liga.

Hvem vinner av Real Sociedad og Valencia?

Her er Valencia favoritter, mot et spennende og ungt Sociedad-lag. Men vi tror begge lagene kommer til å putte, og at det blir et artig oppgjør å se på.

Vi tror det ender 2-1.

Se opp for:

Kévin Gameiro hos Valencia og Martin Ødegaard hos Real Sociedad.

TV og live stream

Du kan se kampen hos Unibet om du er en aktiv kunde hos dem. En aktiv kunde vil si at du enten har penger disponibelt på konto, eller har brukt kontoen til å plassere et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos Unibet følger du disse enkle stegene:

Hvordan ser jeg La Liga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser