Kampprogram

Valencia
vs
Real Madrid

Se kampen mellom Valencia og Real Madrid med live stream

Se kampen mellom Valencia og Real Madrid med live stream

Det er klart for en storkamp i La Liga når Valencia tar imot Real Madrid til dyst på Mestalla. Begge klubbene klarte å kvalifisere seg til utslagsrundene i Champions League i midtuken, og kommer til dette oppgjøret med masser av selvtillit.

Det var imponerende av Valencia, når de vant over Ajax på bortebane i Champions League, og dermed sikret seg gruppeseiren, foran både Chelsea og Ajax.

Real madrid hadde en noe skuffende start på sesongen i La Liga, men har nå i det siste virkelig fått opp giret i Spanias øverste divisjon.

Før denne runden er man a poeng med Barcelona helt på toppen av tabellen, og det ser ut som det nok en gang skal bli hard kamp om La Liga-gullet mellom de to gigantklubbene.

Valencia har hatt noen turbolente sesonger den siste tiden, men ser nå ut til å begynne å stable på bena et meget habilt lag, osm igjen kan kjempe i toppen av spansk fotball, og som de viser denne uken, også i Champions League.

Real Madrid har slitt siden Ronaldo dro til Juventus, men ser også nå ut til å igjen være et lag å regne med i La Liga, og ser nå ut som favoritter til å ta La Liga-tittelen denne sesongen.

Hvem vinner av Valencia og Real Madrid?

Dette kommer til å bli tight, og det er langt fra sikkert at Real Madrid bare kan dra til østkysten og hente tre poeng. For Valencia er gode for tiden, og kommer til å gi gigantene fra hovestaden god kamp om poengene.

Men det skal nok ende med tre poeng til bortelaget til slutt, Real Madrid er simpelthen for gode for tiden.

Vi tror det ender 1-2.

Se opp for:

Kévin Gameiro hos Valencia og Karim Benzema hos Real Madrid.

TV og live stream

Du kan se kampen hos Unibet om du er aktiv medlem hos dem.

Om du ønsker å se mer fotball online med live stream kan du gjøre det hos Unibet. Unibet sender tusenvis av kamper hvert år, fra flere titalls ligaer i Europa og resten av verden.

Hos Unibet kan du se kamper fra Eredivisie, Bundesliga, La Liga, Serie A, Championship og Ligue 1. Les mer om hvordan du ser fotball hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg La Liga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Nordicbet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : - Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til NordicBet
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Bet og se fotball med live stream
Se fotball med Nordicbet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser