Vaalerenga
vs
Molde

Se Eliteserie-kampen mellom Vålerenga og Molde med live stream

Det er klart for den nittende serierunden i Eliteserien denne helgen, og blant høydepunktene er utvilsomt kampen mellom Vålerenga og Molde på Intility Arena i Oslo.

Vålerenga har virkelig gått på en smell formmessig etter at de solgte Aaron Dønnum til Standard Liege i sommer, og har fullstendig falt fra i kampen om ligatittelen.

Det har ikke Molde, som med 4-0 over Mjøndalen sist helg nå ligger på førsteplass i Eliteserien, ett poeng foran regjerende mestere Bodø/Glimt.

Seieren mot Mjøndalen var etterlengtet etter at Molde tapte de to foregående kampene i Eliteserien, og ikke klarte å kvalifisere seg til Europacup.

Med 26 poeng er Vålerenga plassert midt på tabellen, men med den elendige formen til lagene nederst på tabellen er det nok lite fare for at det ender med nedrykksstrid for Fagermos menn.

Hvem vinner av Vålerenga og Molde?

Det er Molde som kommer til denne kampen med et klart favorittstempel på seg. De er et bedre lag, og til tross for de to relativt nye tapene er de i bedre form enn vertene, som kun har én seier på sine siste seks kamper.

Molde begynner å se ut som favoritter til å ta tittelen denne sesongen, og tre poeng her vil langt på vei sende dem enda nærmere tittelen.

Jeg tror det ender 1-3.

Se opp for:

Amor Layouni hos Vålerenga og Ohi Omoijuanfo hos Molde.

TV og live stream

Vil du se denne kampen fra Eliteserien, så er det Discovery som har rettighetene i Norge, og kampen blir sendt på en av deres kanaler, og på strømmetjenesten dplay.

Vil du se mer fotball på nett med live stream er Unibet et godt alternativ. De sender tusenvis av kamper fra hele verden gjennom hele året på sin strømmetjeneste.

Du kan lese mer om hvordan du ser fotball og annen sport med live stream hos Unibet nedenfor denne artikkelen.

Hvordan ser jeg Eliteserien?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • EuroSport Player
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 129,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til Eurosport Player
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med EuroSport Player

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser