Kampprogram

Union Berlin
vs
Schalke 04

Se Bundesliga-kampen mellom Union Berlin og Schalke 04 med live stream

Den 30. runden i Bundesliga er i full gang, og søndag får vi tre spennende oppgjør i Tysklands øverste divisjon, blant annet kampen mellom nyopprykkede Union Berlin og formsvake Schalke 04.

De to lagene har hatt en elendig start etter korona-pausen, og står begge med null seire på sine seks siste Bundesliga-kamper. Hjemmelaget har tatt to stusselige poeng på de seks kampene, noe som er ett poeng mer enn det Schalke 04 har klart på tilsvarende kamper.

Bortelaget var i vinter for alvor med i kampen om både Champions League og Europa League, men har falt som en stein på Bundesliga-tabellen de siste månedene, og er nå nærmere direkte nedrykk enn de er en plass i Mesterligaen neste sesong.

Forrige helg ble det et skuffende 0-1-tap hjemme for Werder Bremen, i det som kun var Bremens sjette seier for sesongen.

Union Berlin på sin side tapte hele 1-4 borte mot Champions League-jagende Borussia Mönchengladbach. Norske Julian Ryerson ble byttet inn i det oppgjøret, men pådro seg dessverre en skade etter bare 30 sekunder på banen.

De to klubbene møttes for første gang i Bundesliga på Veltins-Arena tilbake i november. Den gangen vant Schalke 04 kampen, etter at det sto 2-1 når dommeren blåste av oppgjøret.

Hvem vinner av Union Berlin og Schalke 04?

Det er to lag som ser ut som de ikke har lyst å vinne fotballkamper for tiden som møtes på Stadion An der Alten Försterei søndag ettermiddag.

Hvem som kommer til å stikke av med alle tre poengene, om det i det hele tatt blir en vinner i dette oppgjøret, er nesten umulig å spå.

Hjemmebanefordelen er ikke rare greiene om dagen, men det er Schalke som er i absolutt dårligst form. Derfor holder vi en knapp på hjemmelaget.

Vi tror det ender 2-1.

Se opp for:

Sebastian Andersson er Unions toppscorer med 12 mål, mens Benito Raman er mannen som skal gjøre det for Schalke 04.

TV og live stream

Om du ønsker å se dette oppgjøret fra tyske Bundesliga, så anbefaler vi deg å se den hos Unibet.

Unibet sender alt av kamper fra Bundesliga, 2. Bundesliga og den tyske cupen, DFB-Pokal.

Du kan lese mer om hvordan du ser Bundesliga, pluss andre store ligaer som La Liga, Serie A og Ligue 1, nedenfor og ovenfor denne artikkelen.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser