Kampprogram

Union Berlin
vs
Mainz 05

Se Bundesliga-kampen mellom Union Berlin og Mainz 05 med live stream

To lag som skal passe seg for å ikke havne i nedrykksstriden i Bundesliga møtes på Stadion An der Alten Försterei onsdag kveld. Union Berlin og Mainz 05 har begge hatt en dårlig start på Bundesliga etter korona-pausen, og står med henholdsvis null og ett poeng hver etter to kamper.

Det så heller ikke særlig godt ut for de to klubbene før ligaen ble stoppet på grunn av krisen, og før denne runden befinner de to klubbene seg på henholdsvis trettende og femtenendeplass på tabellen, med 30 og 27 poeng. På kvalifiseringsplassen finner vi Fortuna Dusseldorf, som for øyeblikket har 24 poeng. Bundesliga-plassene neste sesong er med andre ord langt fra sikret for de to klubbene.

I helgen ble det ydmykelse for mainz sin del når RB Leipzig kom på besøk. Gjestene ga seg ikke før det sto hele 0-5 på måltavlen. For Union Berlin sin del ble det 0-4 i bagasjen når de møtte Hertha til berlin-derby på Olympiastadion.

Det første møtet mellom de to klubbene denne sesongen endte med en 3-2-seier til Union Berlin på bortebane, og dermed har Mainz noe å revansje i dette oppgjøret.

Hvem vinner av Mainz og Union Berlin?

Det er ikke mye hjemmebanefordel igjen i Bundesliga, etter at alle kampene nå blir spilt uten publikum. Faktsik har kun tre av 18 kamper så langt endt med hjemmeseier.

Men Maiz så helt forferdelig ut i helgen, og vi har på følelsen av at både humør og selvtillitt er enda mer på bånn hos dem enn hos kampens hjemmelag. Derfor tror vi dette ender med hjemmeseier.

Vi tror det ender 2-1.

Se opp for:

To svensker. Sebastian Andersson er Union Berlin sin toppscorer med 11 mål, mens Robin Quaison er det samme for Mainz, også med 11.

TV og live stream

Om du ønsker å se dette oppgjøret fra Bundesliga, så anbefaler vi Unibet. De sender alt fra tysk fotball, inkludert Bundesliga, 2. Bundesliga og DFB-Pokal.

Det eneste du behøver er en aktiv konto hos dem, noe som vil si at du enten har penger disponibelt, eller har brukt kontoen til å plassere et bet de siste 24 timene.

Les mer om hvordan du ser fotball med Unibet ovenfor eller nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser