Kampprogram

Union Berlin
vs
Borussia Dortmund

Se Bundesliga-kampen mellom Union Berlin og Borussia Dortmund med live stream

Med full runde i tyske Bundesliga denne helgen er det duket for flere interessante oppgjør, ikke minst med norske øyne. I den tyske hovedstaden får vi servert et oppgjør mellom Julian Ryersons Union Berlin og Erling Braut Haalands Borussia Dortmund.

Dortmund kommer fra et rystende 2-5 tap hjemme for tabellrival Bayer Leverkusen i den forrige Bundesliga-kampen, og bør være revansjelystne i dette oppgjøret, der forhåpentligvis Haaland er tilbake fra start.

Union Berlin har nok en god sesong etter opprykket foran forrige sesong, og befinner seg helt oppe på emn fjerdeplass på tabellen, ni poeng bak Borussia Dortmund på andreplass.

Men det ble tap forrige helg for hjemmelaget, da de tapte 0-2 borte mot Augsburg, i det som var en helt fortjent nullpoenger.

Dortmund har nå hele ni poeng opp til Bayern Munchen, og det ser vanskelig ut for Haaland og co å ta Bundesliga-tittelen denne sesongen.

Hvem vinner av Union Berlin og Borussia Dortmund?

Her ser jeg faktisk på hjemmelaget som favoritter, til tross for tapet i forrige serierunde. De har vært gode denne sesongen, og Borussia Dortmund er forferdelig ustabile, og slipper inn uhørt mange mål.

Det blir nok tett, og jeg forventer en del mål, men jeg tror hjemmelaget stikker av med alle tre poengene til slutt.

Jeg tror det ender 3-2.

Se opp for:

Taiwo Awoniyi hos Union Berlin og Erling Braut Haaland hos Borussia Dortmund.

TV og live stream

Ønsker du å se dette oppgjøret fra Bundesliga, så er Unibet stedet for deg. De sender nemlig alle kamper fra Bundsliga og DFB Pokal til alle sine aktive kunder.

Du kan lese mer om hvordan du live streamer Bundesliga og andre store ligaer hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser