Union Berlin
vs
Bayern München

Se Bundesliga-kampen mellom Union Berlin og Bayern München med live stream

Dette er en helg svært mange fotballfans over hele kloden har ventet på, helgen Bundesliga som første store europeiske turnering returnerer etter korona-krisen.

Og ligalederne i Bayern München starter opp igjen med utekamp mot nyopprykkede Union Berlin på bortebane. Union har imponert i sin første sesong oppe på det øverste nivået i Tyskland, og ligger på en meget respektabel ellevteplass etter 25 runder med 30 poeng.

Bayern München hadde en noe skuffende høstsesong, men fant virkelig formen nå etter jul og frem til koronaen satte en midlertidig stopper for sesongen.

Med fem seire på de seks siste kampene er Bayern nå ligaledere med fire poeng ned til Borussia Dortmund på andreplass, og fem ned til nyrike RB Leipzig på tredje.

I Champions League vant Bayern Munchen hele 3-0 borte mot Chelsea i det første oppgjøret av åttendedelsfinalene, men man fikk aldri spilt returoppgjøret på grunn av korona, og det er usikkert om man i det hele tatt kan avslutte Champions League-sluttspillet denne sesongen.

Det første møtet mellom de to klubbene, som ble spilt på Allianz Arena tilbake i oktober, endte med en 2-1-seier til de regjerende mesterne.

Hvem vinner av Union Berlin og Bayern München?

Selvsagt er vertene gedigne underdogs her, men man vet aldri hvordan tiden under korona-krisen har preget spillerne, og kan kan ikke definere forhåndssjansene etter formen de hadde for over to måneder siden.

Men vi tror nok at Bayern München tar dette. Det er en klart bedre og mer profesjonell stall, og klubben har nok hatt mer midler og muligheter til å følge opp spillerne under karantenen.

Vi tror Bayern vinner. det ender 0-3.

Se opp for:

Sebastian Andersson hos Union Berlin og Robert Lewandowski hos Bayern München.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne kampen er den tilgjengelig hos Unibet for alle deres aktive kunder. Du kan se alle kamper fra Bundesliga og DFB-Pokal.

Aktiv kunde vil si at du enten har penger disponibel på konto eller har brukt kontoen til å plassere ett veddemål det siste døgnet.

Unibet live streamer tusenvis av fotballkamper i året, fra ligaer som Bundesliga, La Liga, Serie A, Championship, FA-cupen, Ligue 1 og Eredivisie.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser