Tromsø
vs
Brann

Se den dramatiske Eliteserie-kampen mellom Tromsø og Brann med live stream

Det har begynt å bli veldig, veldig spennende i bunnen av Eliteserien denne sesongen, der det ser ut som fire, kanskje fem, lag kommer til å kjempe om å unngå de to, tre nederste plassene.

Og blant de lagene finner vi både Tromsø og Brann, som møtes på Aspmyra stadion søndag kveld, i det som er runde 19 sin hovedkamp.

Brann er plassert på nest siste plass, med samme poengsum som Mjøndalen på plassen under og Stabæk på plassen over. Men det ser bedre ut for bergenserne enn det har gjort tidligere i sesongen.

Da lå Brann håpløst lenger bak alle andre, men med en forbedret form, samtidig som lagene over har gjort det dårlig, sørger for at Brann for alvor er med i kampen om å overleve når siste tredjedel av sesongen gjenstår.

Tromsø rykket opp fra OBOS før denne sesongen, men er med sine 15 poeng, to mer enn Brann, plassert på den nederste av de trygge plassene, fem poeng bak Sarpsborg 08 på plassen ovenfor.

Brann vant 3-2 borte mot Lillestrøm sist helg, og tok dermed tre poeng innpå Tromsø som selv tapte 2-3 borte mot Rosenborg.

Hvem vinner av Tromsø og Brann?

Denne blir spennende. Brann vant sin frøste bortekamp sist helg, men det var på et vått naturgressdekke. Denne gangen venter det et knusktørt kunstgress, som ikke er optimalt for bergenserne.

Men Tromsø er i elendig form, og har kun tatt tre poeng hjemme, i form av tre uavgjorte kamper. Brann kommer til dette oppgjøret i best form, og jeg tror det holder til seier.

Jeg tror det ender 1-2.

Se opp for:

Zdenek Ondrásek hos Tromsø og Aune Heggebø hos Brann.

TV og live stream

Vil du se denne kampen fra Eliteserien, så er det Discovery som har rettighetene i Norge, og kampen blir sendt på en av deres kanaler, og på strømmetjenesten dplay.

Vil du se mer fotball på nett med live stream er Unibet et godt alternativ. De sender tusenvis av kamper fra hele verden gjennom hele året på sin strømmetjeneste.

Du kan lese mer om hvordan du ser fotball og annen sport med live stream hos Unibet nedenfor denne artikkelen.

Hvordan ser jeg Eliteserien?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • EuroSport Player
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 129,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til Eurosport Player
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med EuroSport Player

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser