Tromsø
vs
Bodø/Glimt

Se Nordnorge-derbyet mellom Tromsø og Bodø/Glimt i Eliteserien med live stream

Våre to største lag fra Nord-Norge møtes til dyst på Alfheim stadion søndag, når Tromsø og Bodø/Glimt skal kjempe om tre poeng i Eliteserien.

De to klubbene er i to totalt forskjellige situasjoner, der vertene kjemper for å unngå nedrykk som nyopprykkede, mens gjestene er med i gullkampen som regjerende mestere.

Med kun 15 poeng på 16 kamper befinner Tromsø seg på den nederste av de trygge plassene i ligaen, og er med det for alvor med i kampen om å unngå nedrykk.

De tre klubbene under Tromsø på tabellen har henholdsvis 13, 13 og 10 poeng, og det er dermed stor fare for å falle ned på direkte nedrykk eller kvalik om de taper dette oppgjøret.

For Glimt sin del så har to strake seire sørget for at de har minsket avstanden til Molde, og det er nå kun to små poeng som skiller de regjerende mesterne og de nåværende ligalederne.

Rosenborg følger på plassen bak, og har tre poeng opp til Glimt, som altså kan bli forbigått av trønderne om de skulle tape denne kampen mot Tromsø.

Hvem vinner av Tromsø og Bodø/Glimt?

Det er selvsagt gjestene som er de store favorittene her, og det er mye som skal til om Tromsø skal sitte igjen med et poeng eller tre.

Jeg har klokketro på at Glimt, til tross for at de spilte allerede på torsdag, tar tre poeng her, og fortsetter jakten på sitt andre ligagull på rad.

Jeg tror det ender 1-3.

Se opp for:

Runar Espejord hos Tromsø og Amahl Pellegrino hos Bodø/Glimt.

TV og live stream

Vil du se denne kampen fra Eliteserien, så er det Discovery som har rettighetene i Norge, og kampen blir sendt på en av deres kanaler, og på strømmetjenesten dplay.

Vil du se mer fotball på nett med live stream er Unibet et godt alternativ. De sender tusenvis av kamper fra hele verden gjennom hele året på sin strømmetjeneste.

Du kan lese mer om hvordan du ser fotball og annen sport med live stream hos Unibet nedenfor denne artikkelen.

Hvordan ser jeg Eliteserien?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • EuroSport Player
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 129,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til Eurosport Player
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med EuroSport Player

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser