Kampprogram

Tottenham
vs
Wolverhampton Wanderers

Se Premier League-kampen mellom Tottenham og Wolves med live stream

Det er full runde i Premier League denne helgen, og vi får servert flere svært interessante oppgjør, der det er mye å spille om.

Ikke minst i kampen mellom Tottenham og WOlves, der hjemmelaget må vinne for å følge med i kampen om CL, og ikke minst holde gjestene bak seg på tabellen.

For Tottenham gikk på en skikkelig smell i midtuken, da de tok imot Soythampton til en hengekamp. De ledet 2-1 til det gjensto 10 minutt, men presterte å tape 2-3, blant annet takket være et mål fra Moi Elyoiunoussi.

Dermed falt de fra i kampen om den viktige fjerdeplassen på tabellen, der de har kamp fra både West Ham, Arsenal og Manchester United.

Og det er kun én av disse fire storklubbene som kan ta den plassen. Fortsetter Spurs som de gjorde hjemme mot Southampton, så blir de ikke det laget.

Hvem vinner av Tottenham og Wolves?

Tottenham er favoritter, men heller ikke Wolves er i den beste formen, til tross for at de nærmest ikke slipper inn mål, i midtuken ble det 0-1 hjemme mot Arsenal.

Jeg tror det ender 1-0.

Se opp for:

Harry Kane hos Spurs og Neto hos Wolves.

TV og live stream

Vil du se denne kampen fra Premier League så har du to valg, enten se den via liniær-tv hos TV 2, eller på deres strømmetjeneste TV 2 Play, da TV 2 har enerettigheter til turneringen i Norge.

Men du kan se mye annen god fotball hos Unibet, gratis. Les mer om hvordan du live streamer fotball hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Premier League?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser