Kampprogram

Tottenham
vs
Newcastle United

Se Premier League-kampen mellom Tottenham og Newcastle med live stream

Det er klart for Premier League igjen, etter to ukers pause på grunn av landslagsfotball. Blant de mer interessante oppgjørene denne helgen finner vi kampen mellom Tottenham og Newcastle på Tottenham stadion i London.

Det er en viktig kamp for begge lag, der Tottenham stadig jakter Champions League-spill kommende sesong, mens Newcastle enda må ta en del poeng for å være helt sikker på at de ikke rykker ned denne sesongen.

Tottenham er plassert på femteplass på Premier League-tabellen etter 29 spilte kamper. 51 poeng er fire mindre enn Arsenal på den viktige fjerdeplassen, og erkerivalene har i tillegg én kamp mindre spilt enn Spurs.

Newcastle har gjort det godt siden januar, og har klatret godt oppover på tabellen, nå er de plassert på fjortendeplass med 31 poeng på 29 kamper, og det er hele ni poeng ned til nedrykk. Men de kan ikke slappe av enda, og behøver nok hvert fall fem poeng til for å være helt sikker på å sikre plassen.

Hvem vinner av Tottenham og Newcastle?

Tottenham har nok favoritter her, men ikke sånn ekstremt. De har spilt godt i det siste, men har fortsatt det å være litt ustabile, og man vet ikke helt hva man får når de spiller kamp.

Newcastle har som sagt en del gode resultater i det siste, og man skal ikke undervurdere dem, og det er trolig et veldig motivert lag fulle av selvtillit som drar til London.

Jeg tror det ender 2-1.

Se opp for:

Harry Kane hos Tottenham og Chis Wood hos Newcastle.

TV og live stream

Om du er interessert i å se dette oppgjøret fra engelske Premier League så er det ikke mange valgmuligheter for deg. TV 2 har rettighetene i Norge og vil sende den på en av sine kanaler og på strømmetjenesten TV 2 Play.

Men om du er glad i å se fotball med live stream på nett så er Unibet et godt alternativ. Les mer om hvordan du streamer fotball med Unibet nedenfor denne artikkelen.

Hvordan ser jeg Premier League?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser