Tottenham
vs
Middlesbrough

Se FA-cup omkampen mellom Tottenham og Middlesbrough med live stream

Se FA-cup omkampen mellom Tottenham og Middlesbrough med live stream

Tottenham var ett av på Premier League-lag som ikke klarte å avansere i den tredje runden av FA-cupen. Det ble 1-1 borte mot Championship-laget Middlesbrough, og dermed er det klart for returkamp på Tottenham stadion, og den spilles tirsdag denne uken.

Tottenham har ikke fått den oppturen de håpte på da de sparket Maricio Pochettino, og erstattet han med stjernemanager Jose Mourinho. Etter at Mourinho tok over har Spurs falt enda mer fra i kampen om en topp fire plassering i Premier League, og i helgen ble det nok et tap, hjemme mot suverene Liverpool. Serielederne vant 1-0 på Tottenham stadion.

Middlesbrought var tidligere et fast innslag i Premier League, men det er nå mange sesonger siden vi sist så de rødkledde i Englands øverste divisjon. Og vi finner dem nok ikke der med det første. Etter 27 spilte kamper i Championship ligger klubben på 16. plass, etter at man spilte 2-2 hjemme mot Derby i helgen.

Dermed kan Middlesbrough se langt etter sitt første opprykk til Premier League siden 2017.

Men nå kan de altså slå ut et Premier League lag fra FA-cupen, og for en mulighet de har. Tottenham er i sin dårligste form på mange herrens år, og er det en tid Middlesbrough skal slå dem på, så er det nå.

Hvem vinner av Tottenham og Middlesbrough?

Men vi tror ikke det skjer. Tottenham har et såpass mye bedre mannskap en ndet Middlesbrough har, at vi ikke ser for oss at de skal tape hjemme, selv i den formen de er i.

Middlesbrough har også hatt et minst like tettpakket kampprogram den siste tiden, så de har heller ingen fordel når det kommer til form.

Vi tror Tottenham vinner 2-0.

Se opp for:

Dele Alli hos Tottenham og Hugo Neto hos Middlesbrough.

TV og live stream

Du ser denne kampen hos Unibet. Det eneste du behøver er en aktiv konto hos dem.

Og alle som har aktive kontoer hos Unibet ser alt de har å tilby av live fotball. Hos Unibet ser man alt fra ligaer som blant annet La Liga, Serie A, Bundesliga, Championship, Eredivisie og Ligue 1.

Les mer om hvordan du stremer fotball gratis med live stream hos Unibet nedenfor artikkelen. Du ser alle kamper fra Serie A hos Unibet.

Hvordan ser jeg FA-Cupen?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser