Tottenham
vs
Chelsea

Se Ligacup-semifinalen mellom Tottenham og Chelsea med live stream

Det er klart for returkamp i den éne semifinalen i Ligacupen som ble unnagjort sist uke, når Tottenham tar imot Chelsea for å prøve å hente inn igjen 0-2 fra Stamford Bridge.

Vi var vitne til et ekstremt tafatt Spurs-lag forrige uke, spesielt i den første omgangen. Riktignok tok de seg opp i den andre, men det var stadig ikke nok til å hindre et meget fortjent 0-2-tap.

Chelsea var også gode, og dominderte fullstendig de første 45 minuttene. Den andre omgangen bar preg av at hjemmelaget girte ned et hakk, og kontrollerte inn seieren.

I helgen ble det spilt tredje runde i FA-Cupen, og der tok Chelsea det som var en veldig komfortabel 5-1-seier mot Chesterfield på hjemmebane.

Det var ikke like komfortabelt for Spurs, heller ukomfortabelt, da de i løpet av det siste kvarteret klarte å sikre seieren med tre raske mål, etter å ha lagt under 0-1 i store deler av kampen hjemme mot Morecambe.

Hvem vinner av Tottenham og Chelsea?

Hvem som vinner denne kampen er jeg ikke bråsikker på, men jeg føler meg ganske trygg på at det er Chelsea som sirker seg finalebilletten.

De så rett og slett så utrolig mye bedre ut enn Spurs forrige uke, og jeg blir overrasket om de ikke går seirende ut av dette dobbeltoppgjøret.

Jeg tror det ender 1-1.

Se opp for:

Harry Kane hos Spurs og Romelu Lukaku hos Chelsea.

TV og live stream

Om du ønsker å se dette oppgjøret onsdag kveld kan du gjøre det hos Unibet. De sender alle kamper fra denne turneringen via live stream til alle sine aktive kunder.

Og er du aktiv kunde hos Unibet kan du i tillegg til alle kamper fra Ligacupen i England, se tusenvis av kamper fra store ligaer som Bundesliga, Serie A, La Liga, Eredivisie, FA-cupen og Championship.

Hvordan ser jeg Ligacupen?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser