Kampprogram

Tottenham
vs
Arsenal FC

Se Nord-London-derbyet i Premier League mellom Tottenham og Arsenal med live stream

Det har nærmest ikke vært Premier League-fotball siden nyttårshelgen, men nå er det endelig tilbake for fullt, og denne helgen får vi flere godbiter, inkludert Nord-London-derbyet mellom Tottenham og Arsenal.

Begge de to klubbene spilte Ligacup-semifinaler denne midtuken, og der Tottenham tapte andre kamp mot Chelsea 0-1, og 0-3 sammenlagt, er Arsenal fortsatt med i kampen om en plass i finalen.

For selv om de spilte 2/3-deler av kampen med én spiller mindre, klarte et sterkt redusert Arsenal-lag å kjempe til seg 0-0 borte mot Liverpool i den første kampen, og har dermed et godt utgangspunkt før returmøtet på hjemmebane i den kommende uken.

Men denne kampen er minst like viktig for Arsenal, vinner de denne tar de et stort steg mot å holde rivalene fra Nord-London bak seg på tabellen i Premier League denne sesongen.

Før avspark er nemlig Arsenal plassert på femteplass med sine 35 poeng på 20 kamper, men på plassen bak følger Spurs med 33 poeng, og de har to kamper mindre spilt. En Spurs-seier vil altså sende de i førersetet om den viktige fjerdpelassen.

Hvem vinner av Tottenham og Arsenal?

Denne er litt vanskelig. Tottenham har ikke vært særlig gode så langt under Conte, og det er vel liten tvil om at italieneren ikke er helt fornøyd med spillerutvalget sitt.

Arsenal kjempet hardt borte mot Liverpool, og ser man samme innsatsvilje her, er det grunn til å tro at de kan få med seg et levelig resultat.

Jeg tror det ender 1-1.

Se opp for:

Harry Kane hos Spurs og Martin Ødegaard hos Arsenal.

TV og live stream

Ønsker du å se dette oppgjøret fra Premier League er det TV2 som har rettighetene i Norge, og kampen er tilgjengelig på en av deres sportskanaler og på strømmetjenesten TV2 Play.

Om du vil se annen fotball så er Unibet et godt alternativ. De sender kamper fra Bundesliga, Serie A, La Liga og mange andre ligaer til alle som har en aktiv konto hos dem.

Du kan lese mer om hovrdan du ser fotball og annen sport hos Unibet nedenfor denne artikkelen.

Hvordan ser jeg Premier League?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser