Kampprogram

Torino
vs
Sampdoria

Se kampen mellom Torino og Sampdoria med live stream

Se kampen mellom Torino og Sampdoria med live stream

"Norske" Sampdoria er klar for ny dyst i Serie A når de lørdag tar turen nordover til Torino, for å møte lillebror ri byen, Torino.

Morten Thorsby spilte hele kampen når Sampdoria mandag noe uheldig tapte 2-4 hjemme mot storklubben Napoli. Mens nysignerte Kristoffer Askildsen måtte nøye seg med å se hele oppgjøret fra benken.

Det var uansett uventet og svært positivt at den tidligere Stabæk-spilleren var med i troppen bare få dager etter at han signerte for Serie A-klubben.

Det er forventet at begge nordmennene er med i troppen også denne gang, men som tidligere i uken er det betydelig større sannsynlighet for å se Thorsby på banen enn sin yngre landsmann.

Med tapet for Napoli er Sampdoria godt plassert i nedrykksstriden. 20 poeng holder til en 16. plass, men det er bare fire poeng ned til direkte nedrykk.

Torino har litt lavere puls, med syv poeng mer enn lørdagens motstander er de plassert på en trygg tolvteplass.

Hvem vinner av Torino og Sampdoria?

Sampdoria har kun vunnet én av sine seks siste seriekamper, men har til torss for det sett bedre ut etter at Claudio Ranieri tok over for et par uker siden.

Torino har på sin side gått på tre strake tap, og har tapt fore av sine seks siste kamper.

Vi synes Sampdoria ser friskere ut for tiden, og tror de karrer til seg et poeng herfra.

Vi tror det ender 1-1.

Se opp for:

Andrea Belotti hos Torino og Fabio Quagliarella hos Sampdoria.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne kampen er den tilgjengelig hos Unibet for alle deres aktive kunder. Du kan se alle kamper fra Serie A og Coppa Italia.

Aktiv kunde vil si at du enten har penger disponibel på konto eller har brukt kontoen til å plassere ett veddemål det siste døgnet.

Unibet live streamer tusenvis av fotballkamper i året, fra ligaer som Bundesliga, La Liga, Serie A, Championship, FA-cupen, Ligue 1 og Eredivisie.

Hvordan ser jeg Serie A?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser