Strømsgodset
vs
Sarpsborg 08

Se Eliteserie-kampen mellom Strømsgodset og Sarpsborg 08 med live stream

Vi er klare for den siste runden i den andre tredjedelen av Eliteserien, og det begynner å spisse seg til både i bunnen og toppen av tabellen.

På Marienlyst stadion i Drammen så skal det bli kamp om å unngå bunnkampen, når Strømsgodset tar imot Sarpsborg 08 til dyst.

De to lagene er ikke i voldsomt god form, og spesielt gjestene skal snu trenden for å ikke havne ned i gjørmen med resten av bunnlagene i Eliteserien.

Strømsgodset sin form er sånn midt på treet, men de er heller ikke sikret Eliteserie-spill neste år, spesielt ikke om de ikke vinner flere fotballkamper enn de gjør for øyeblikket.

Det er nok ikke mulig å blande seg opp i toppen, det ser rett og slett ut som at lagene over Godset på tabellen er i for god form til det.

Hvem vinner av Godset og Sarpsborg 08?

Godset er favoritter på hjemmebane, men Saprsborg kommer til dette oppgjøret i ganske desperat poengnød, og derfor tror jeg det blir en tøff kamp.

Men Godset har den beste troppen, og de har støtten fra hjemmelaget, derfor tror jeg at dette til slutt ender med en hjemmeseier.

Jeg tror det ender 2-1.

Se opp for:

Lars'Jørgen Salvesen hos Godset og Ibrahima Koné hos Sarpsborg 08.

TV og live stream

Vil du se denne kampen fra Eliteserien i Norge er det kun ett valg for deg, og det er Discovery, enten via en av deres sportskanaler, eller via strømmetjenesten dplay.

Er man i utlandet , eller ønsker du å se annen sport via strømming på nett, så er Unibet et godt alternativ. Les mer om hvordan du ser fotball hos Unibet nedenfor denne artikkelen.

Hvordan ser jeg Eliteserien?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • EuroSport Player
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 129,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til Eurosport Player
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med EuroSport Player

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser