Strømsgodset
vs
Rosenborg

Se Eliteserie-kmapen mellom Strømsgodset og Rosenborg med live stream

Se Eliteserie-kampen mellom Strømsgodset og Rosenborg med live stream

Allerede fredag kveld er det klart for ny runde med Eliteserie-fotball, når Godset tar imot Rosenborg på Marienlyst stadion i Drammen. Begge klubbene trenger poeng, i hver sin ende av tabellen.

Kveldens hjemmelag kjemper en hard kamp om å sikre plassen, mens Rosenborg enda kan havne på topp-tre og ikke minst sikre seg en plass i Europa League-kvalifseringen neste år.

Med fire kamper igjen og 12 poeng å spille for er Godset plassert på playoff, tredje sist på tabellen med 25 poeng. Det er ett poeng mer enn Mjødnalen og Ranheim på direkte nedrykk og a poeng med Sarpsborg 08 på plassen over, den nederste helt trygge plassen.

Rosenborg har på sin side fått nytt håp om å ta tredjeplassen etter seieren mot Molde i helgen. Det er nå kun to poeng opp til Odd på tredjeplass, og med seks poeng opp til Glimt kan også andreplassen være innenfor rekkevidde for trønderne.

Med andre ord en svært spennende kamp i vente, også for den nøytrale tilskuer. Dette har jo de seneste vel ti sesongene nesten alltid vært et toppoppgjør, og begge klubbene befinner seg for tiden i litt uvante posisjoner.

Og det er ofte jevnt når de to klubbene møtes på Marienlyst. På 30 oppgjør på denne arenaen i Norges toppdivisjon har klubbene like mange seire, 12. Mens det kun har endt uavgjort seks ganger.

Hvem vinner av Godset og Rosenborg?

Rosenborg var imponerende gode mot Molde i helgen som var, der de spilte en hel omgang med én mann mindre på banen.

Godset sim form er også oppadgående, men vi tviler på at det er i dette oppgjøret man sikrer plassen i Eliteserien neste sesong.

Vi tror Rosenborg vinner, 1-3.

Se opp for:

Jørgen Strand Larsen scoret begge Godsets mål i forrige seriekamp mot Haugesund.

David Akintola var banens beste for Rosenborg mot Molde på søndag.

TV og live stream

Om du ønsker å se mer fotball online med live stream kan du gjøre det hos Unibet. Unibet sender tusenvis av kamper hvert år, fra flere titalls ligaer i Europa og resten av verden.

Hos Unibet kan du se kamper fra Eredivisie, Bundesliga, La Liga, Serie A, Championship og Ligue 1. Les mer om hvordan du ser fotball hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Eliteserien?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • EuroSport Player
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 129,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til Eurosport Player
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med EuroSport Player

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser