Stabæk
vs
Rosenborg

Se Eliteserie-kampen mellom Stabæk og Rosenborg med live stream

Denne helgen er det runde 29 i Eliteserien, og vi er altså klar for de to siste og mest spennende rundene av årets Eliteserie, der det er kamp i både bunnen og toppen av tabellen.

Og på Nadderud får vi et oppgjør mellom to lag som befinner seg i hver sin ende av tabellen, og kjemper om henholdsvis å holde plassen og en plass i Europa.

Stabæk befinner seg for øyeblikket på kvalifiseringsplassen, tre poeng foran Mjøndalen og Brann som innehar de to direkte nedrykksplassene per dags dato.

Med andre ord er plassen langt i fra berget enda, og Stabæk bør nok minst ta fire poeng for å være sikker på at kvalifiseringsplassen er deres.

For gjestene, Rosenborg, sin del, er det enda et lite håp om å ta fjerdeplassen, som potensielt gir Europacup-plass neste sesong, avhengig av hvordan det ender i Cupen.

Cupfinalen er neste vår, og vinneren der får plass i Conference League, om vinneren er en av de tre lagene som havner øverst på Eliteserie-tabellen, får fjerdeplassen plassen.

Og for øyeblikket er Rosenborg plassert på femteplass, ett poeng bak Lillestrøm som har tredjeplassen for øyeblikket. Lillestrøm møter Molde på bortebane.

Hvem vinner av Stabæk og Rosenborg?

Rosenborg kommer til dette oppgjøret som små favoritter, men Stabæk har ok resultater å vise til de seneste ukene, og kommer nok til å gi gjestene kamp om poengene.

Tre poeng vil også hjelpe mye i kampen om å holde Mjøndalen og Brann bak seg på tabellen i kampen om å unngå nedrykk.

Jeg tror det ender 2-1.

Se opp for:

Luc Kassi hos Stabæk og Noah Holm hos Rosenborg.

TV og live stream

Har du lyst til å se denne og andre kamper fra norske Eliteserien så er det Eurosport som er stedet for deg, for de har nemlig rettighetene til å sende turneringen i Norge, og i resten av Europa.

Derfor er denne kampen tilgjengelig på en av deres sportskanaler, og på strømmetjenestene dplay og Eurosport Player.

Om du vil se mer fotball med live stream på nett, så er Unibet et godt alternativ. Du kan lese mer om hvordan du ser fotball med live stream på nett med Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Eliteserien?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • EuroSport Player
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 129,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til Eurosport Player
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med EuroSport Player

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser