Stabæk
vs
Molde

Se Eliteserie-kampen mellom Stabæk og Molde med live stream

Lørdagsettermiddagen og -kvelden byr på to Eliteseriekamper denne helgen, og sist ut er kampen mellom nedrykkstruede Stabæk og gulljagende Molde.

En kamp med mye i potten med andre ord. Molde er tre poeng bak ligaleder Bodø/Glimt, og bør vinne for å være sikker på å holde følge med de regjerende mesterne.

Stabæk på sin side klarte 1-1 borte mot nedrykksrival Brann sist helg, men er fortsatt plassert på direkte nedrykk, ett poeng bak kvalik-plasserte Brann, og fire poeng bak Tromsø på sikker plass.

Det blir en lang høst for bærumingene med andre ord, dog har de et litt lettere kampprogram enn det for eksempel bergenserne har.

Molde var gullfavoritter før denne sesongen, men få trodde at Glimt skulle være så gode etter å ha mistet så mange av sine viktigste spillere fra forrige sesong.

Er kun tre poeng bak, og vil med seier i denne kampen her være a poeng med Glimt om de skulle tape sin ligakamp denne helgen.

Hvem vinner av Stabæk og Molde?

Det er Molde som er store favoritter her. Men vi skal ikke undervurdere betydningen av Stabæk sin tabellposisjon, de er rimelig desperate etter hvert.

I tillegg er det naturgress, som ikke er Molde sitt favorittunderlag. Det vil ha stor betydning hvilken forfatning gresset er i Bærum om dagen. Men det er nok Molde som stikker av med seieren til slutt.

Jeg tror det ender 1-2.

Se opp for:

Luc Kassi hos Stabæk og Ohi Omoijuanfo hos Molde.

TV og live stream

Om du vil se denne kampen fra Eliteserien så er det Discovery som har rettighetene i Norge, og du kan derfor se kampen på en av deres TV-kanaler, eller på strømmetjenesten Dplay.

Ønsker du å se mer sport på nett med live stream, så er Unibet et godt alternativ. Du kan lese mer om hvordan du ser fotball med live stream på nett med Unibet nedenfor artikkelen.

Der kan du lse om alle leverandørene av live streaming på nett, og bestemme deg for hvilken av dem som passer deg og dine behov best.

Kampen starter klokken seks lørdag kveld, på Nadderud stadion i Bærum kommune.

Hvordan ser jeg Eliteserien?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • EuroSport Player
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 129,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til Eurosport Player
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med EuroSport Player

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser