Stabæk
vs
Kristiansund BK

Se den viktige Eliteserie-kampen mellom Stabæk og Kristiansund med live stream

Det begynner å tette seg til i Eliteserien nå, og på Nadderud får vi søndag servert et oppgjør som har mye å si både i toppen og bunnen av tabellen.

For Stabæk kjemper om å beholde plassen i Eliteserien, mens gjestene fra Kristiansund fortsatt har sjans til å ta en topp tre-plassering.

Stabæk er plassert på nest sisteplass, på direkte nedrykk. 21 poeng er samme poengsum som Brann på kvalifiseringsplassen, og hele åtte mindre enn Sandefjord på trygg grunn. Mjøndalen er to poeng bak.

Kristiansund har gått gjennom en liten formdupp, men vant forrige ligakamp. Er plassert på femteplass med 43 poeng. Det er fire poeng opp til Viking på tredjeplass og 12 opp til Glimt på første.

Returoppgjøret mellom de to klubbene, som ble spilt i august, endte med hele 5-1 til Kristiansund hjemme på Kristiansund stadion.

Hvem vinner av Stabæk og Kristiansund?

Kristiansund kommer nok her som favoritter, men det er tross alt et Stabæk-lag som er i desperat poengnød, og da skal man ikke undervurdere hvor mye de kommer til å kjempe.

Men som sagt, KBK er også veldig interessert i å ta en plass på pallen, og skal de ha sjans til det så bør de nok vinne denne kampen, noe jeg tror de gjør.

Jeg tror det ender 1-2.

Se opp for:

Luc Kassi hos Stabæk og Torgil Gjertsen hos KBK.

TV og live stream

Har du lyst til å se denne og andre kamper fra norske Eliteserien så er det Eurosport som er stedet for deg, for de har nemlig rettighetene til å sende turneringen i Norge, og i resten av Europa.

Derfor er denne kampen tilgjengelig på en av deres sportskanaler, og på strømmetjenestene dplay og Eurosport Player.

Om du vil se mer fotball med live stream på nett, så er Unibet et godt alternativ. Du kan lese mer om hvordan du ser fotball med live stream på nett med Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Eliteserien?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • EuroSport Player
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 129,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til Eurosport Player
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med EuroSport Player

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser