Kampprogram

Stabæk
vs
Aalesund

Se Eliteserie-kampen mellom Stabæk og Aalesund med live stream

Vi er ferdig med landslagsfotball for denne gang, og Ødegaard og co byttes ut med Eliteserie-fotball denne helgen. En av kampene på menyen i den 21. runden av årets utgave er Stabæk som tar imot kriserammede og nærmest nedrykksklare Aalesund.

Ingen av de to klubbene har hatt en enorm sesong, men vi kan nå være ærlige å si at Stabæk befinner seg i en litt bedre posisjon på tabellen enn det Aalesund gjør.

For med fattige syv poeng på 20 kamper er Aalesund desidert sist på tabellen, hele elleve poeng fra playoff og 15 poeng fra sikker plass. Med ti kamper igjen å spille så ligger det i kortene at det blir nedrykk på Aalesund, og at det ble med én sesong på øverste nivå denne gang.

Stabæk på sin side befinner seg på en niendeplass på tabellen, med 25 poeng på sine første 20 kamper.

Men med salget av Andreas Hanche-Olsen til belgisk fotball ser de betydelig svekket ut bakover på banen, og det blir trolig flere innslupne mål nå på tampen av sesongen enn det har vært hitill.

Men da kan vi nå håpe for Stabæks del at Adama Diomande returnerer. Han er nemlig kontraktsløs, og har trent med klubben de siste ukene.

Hvem vinner av Stabæk og Aalesund?

Stabæk er selvsagt kjempefavoritter her, og det er ingenting som tilsier at Aalesund skal ta sin andre seier for sesongen på Nadderud.

De skal konsentrere seg om å bli bedre til neste sesong, og de resterende ti kampene i Eliteserien denne høsten blir som treningskamper å regne.

Vi tror det ender 3-0.

Se opp for:

Luc Kassi hos Stabæk og Niklas Castro hos Aalesund.

TV og live stream

Du ser denne kampen på Eurosport Norge sine kanaler og på deres strømmetjeneste Eurosport Player.

Om du ønsker å se mer fotball online med live stream kan du gjøre det hos Unibet. Unibet sender tusenvis av kamper hvert år, fra flere titalls ligaer i Europa og resten av verden.

Hos Unibet kan du se kamper fra Eredivisie, Bundesliga, La Liga, Serie A, Championship og Ligue 1. Les mer om hvordan du ser fotball hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Eliteserien?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • EuroSport Player
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 129,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til Eurosport Player
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med EuroSport Player

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser