Kampprogram

SSC Napoli
vs
Sampdoria

Se Serie A-kampen mellom Napoli og Sampdoria med live stream

Det er full runde i Serie A denne helgen, og når det er pause i Premier League, kan man se en stor økning i interesse for den italienske ligaen. Da er det kjekt at det i tillegg er norske spillere som skal i aksjon.

For eksempel i kampen mellom Napoli og Sampdoria, der Morten Thorsby og Kristoffer Askildsen skal i aksjon for bortelaget, eller i det minste førstnevnte.

For det har ikke vært mange kamper Askildsen har fått starte denne sesongen, det til tross for at han har hatt gode innhopp, både i 2021 og i 2020.

Men Thorsby derimot, har nok en gang vært en av Sampdorias beste spillere, og faktisk en av spillerne som utmerker seg mest på flere områder i hele Serie A.

Sampdoria er i motseting i elendig form om dagen, og tre tap på de siste seks har sørget for at klubben har falt ned på en femtendeplass.

Napoli har også tapt formen, og med kun en seier på de siste seks har de mistet ligaledelsen, og falt ned på en tredjeplass, seks poeng bak ligaleder Inter.

Hvem vinner av Napoli og Sampdoria?

Napoli er stadig store favoritter, til tross for sin dårlige form, der de kun har tatt fem poeng på sine ssiste seks kamper i ligaen, og holder på å bli tatt igjen av Atalanta på tabellen.

Sampdroai har enda syv poeng ned til nedrykk, men fortsetter denne formen er det ikke lenge før de virkelig må begynne å tenke på hvordan de skal holde plassen.

Og jeg tror det blir nok et tap i dag. og dermed enda et steg mot nedrykkskampen denne sesongen.

Jeg tror det ender 2-0.

Se opp for:

Piotr Zielinski hos Napoli og Morten Thorrsby hos Sampdoria.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne kampen så har vi gode nyheter til deg. Du kan nemlig se den gratis hos Unibet, så lenge du har en aktiv konto hos dem.

En aktiv konto vil si at du har penger disponibelt eller har brukt kontoen til å plassere et bet de siste 24 timene.

Unibet sender alle kamper fra både Serie A og Coppa Italia, i tillegg til kamper fra flere store ligaer som Bundesliga, La Liga, Ligue 1, Championship og Eredivisie.

Hvordan ser jeg Serie A?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser